Hur man tar bort en e-postlista

March 13

Hur man tar bort en e-postlista


Få oönskad e-post är en olägenhet. Men det finns alltid ett sätt att ta bort dig själv från listan, oavsett om det är en e-postlista eller standardsändlistan. Varje sändlistan är olika, så det är viktigt att ägna stor uppmärksamhet för att vara helt bort så att din brevlåda kan återigen vara fri från inkräktare.

Instruktioner

E-post

1 Öppna e-post av sändlistan som du inte längre vill ta emot e-post från.

2 Rulla hela vägen till botten av e-post. Det bör finnas en länk som läser "Avsluta prenumeration", "Ta bort mig" eller något i den stilen. Klicka på den länken.

3 Det bör öppna ett nytt fönster till en webbsida där det kommer antingen säga att du har varit otecknade eller det kommer att uppmana dig att bestämma vad du ska göra. Om det finns en "unsubscribe knappen, klicka på den och klicka sedan på" Skicka ".

4 Om det inte finns någon "unsubscribe" länk, bör det finnas någon form av instruktioner längst ner, om avsluta prenumerationen. Ibland kan det säga att vidarebefordra e-post och skriva "UNSUBSCRIBE" i titeln. Följ de instruktioner finns.

5 Om du inte ser några instruktioner, skicka ett e-postmeddelande till kundsupport begär att tas bort, som du kan hitta genom att gå direkt till deras hemsida.

vanlig post

6 Hitta katalogen eller bokstav som du vill avsluta prenumerationen till.

7 Leta reda på "personal" informationen på insidan av katalogen för att hitta ett avgiftsfritt kundsupport nummer. Eller, om det är ett brev, hitta alla telefonnummer.

8 Om det inte finns något telefonnummer eller du kan inte få igenom, lokalisera deras hemsida och kontakta kundtjänst via e-post. Ibland tittar genom deras FAQ kan också svara på frågan om hur man avbeställa.

9 Om det inte finns någon webbplats och du kan inte hitta ett telefonnummer, kontakta Federal Trade Commission, eller FTC (se Resurser). Där har de all information du behöver för att ta bort dig från alla irriterande sändlistan.

Tips

  • Ha tålamod; ibland begäran inte kommer att gå igenom omedelbart och du kan fortsätta att få oönskad e-post för en kort tid. Om problemet kvarstår, starta processen på nytt eller gå till FTC webbplats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com