Hur man ställer in Outlook i Microsoft Office 97

August 16

Hur man ställer in Outlook i Microsoft Office 97


Om datorn kör Office 97, kan du dra nytta Outlook 97, som kommer med sviten, för att möta dina e-behov. Du måste veta specifika detaljer om din e-tjänsteleverantörens inställningar för att konfigurera Outlook 97 korrekt. Dessa inkluderar e-postkontot typ, inkommande och utgående serveradresser och SMTP och POP3 portnummer. Dessutom måste du ta reda på från e-postleverantören om det kräver autentisering. Denna information finns på de flesta e-postleverantörers hemsidor.

Instruktioner

1 Öppna programmet, klicka på "Verktyg" och välj sedan "Tjänster" från listrutan. En dialogruta öppnas.

2 Klicka på fliken "Tjänster", om den inte redan är vald, välj "Internet Mail" och sedan klicka på knappen "Egenskaper". Om "Internet Mail" inte visas på listan över alternativ, välj knappen "Lägg till" och välj sedan "Internet Mail."

3 Välj fliken "Allmänt" och skriv sedan ditt namn, e-postadress, Internet-postserver, kontonamn och lösenord i rutorna, och se till att skriva din fullständiga e-postadress i "Kontonamn" rutan.

4 Välj knappen "Avancerat" och skriv sedan e-postleverantörens SMTP-serveradress i "Vidarebefordra alla utgående e-post" fältet. SMTP-serveradressen gör Outlook för att skicka e-postmeddelanden via e-postleverantörens servrar.

5 Kontrollera "Servern kräver autentisering" Markera "Apply" och välj sedan "OK."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com