Hur man använder Nero att göra en MP4

September 4

Den lilla storleken och optimerad videokvalitet MP4 videofil format har gjort det första valet för användning med mobila enheter som iPods och andra MP3-spelare samt mobiltelefoner. Nero Burning ROM program, som fungerar endast med datorer, låter dig göra en MP4 videofil från en videofil så att den kan ses på mobila spelare. Använda Nero Burning ROM programmet kommer inte att skada Windows-baserade datorns operativsystem på något sätt.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera testversionen av Nero Burning ROM till datorns skrivbord (se länk i "Resurser"). Starta om datorn när installationen är klar.

2 Kör Nero Burning ROM programmet. Klicka på "Mer" längst ned i programmet och välj "Standard" i fönstret som visas. Stäng fönstret genom att klicka på "OK".

3 Avmarkera "Anpassa till mål" på huvudskärmen i Nero Burning ROM program. Klicka på "Importera filer" och navigera i fönstret till MP4-fil som finns på datorns hårddisk. Klicka en gång på MP4-fil med musen. Tryck på "Öppna" för att stänga fönstret. Dubbelklicka på MP4-fil som nu har dykt upp i den mellersta kolumnen av Nero Burning ROM program.

4 Klicka på "Audio" -fliken. Välj "MP3" från "Format" i fönstret som har dykt upp. Välj "160 kbps - 44100 Hz" i "kvalitet" fönstret. Klicka på "OK" för att återgå till Nero Burning ROM programmets huvudfönster. Klicka på "undertext" -fliken. Välj ljudspår i fönstret som har dykt upp genom att klicka på den med musen. Välj "None" från rullgardinsmenyn bredvid ljudspåret. Klicka på "OK" för att återgå till Nero Burning ROM programmets huvudfönster.

5 Klicka på "Video" -fliken. Välj "MP4" från "Format" -fliken i det nya fönstret som visas. Flytta "Video Quality" reglaget hela vägen till höger. Klicka på "OK" för att stänga fönstret. Klicka på "Digital Inställningar" för att öppna ett nytt fönster. Check "Expert Mode". Välj "Kodning Method" -fliken. Välj "Hög kvalitet kodning (2-pass)" från "Kodning" i rullgardinsmenyn.

6 Välj "Kvalitet / Hastighet" -fliken. Kontrollera "Avancerat". Kontrollera "Simple Profile (QuickTime Compatibility)" låda. Stäng fönstret genom att klicka på "OK". Stäng fönster som fortfarande är öppen genom att klicka på "OK".

7 Klicka på "Burn" -knappen på Nero Burning programmets huvudfönster. Välj "Spara digital fil" från fönstret som visas. Namnge MP4-fil du är på väg att göra i "Name" kolumnen i fönstret som visas. Tryck på "Spara" för att stänga fönstret och spara MP4-fil till datorns hårddisk. Avsluta Nero Burning ROM programmet.

Tips

  • Om du har ett antal videofiler, konvertera dem till MP4 en i taget för att undvika eventuella skiv fel.
  • Ljudkvaliteten på MP4-fil kommer inte att vara något bättre än den ursprungliga videofilen.
  • Nero Burning ROM fungerar endast i datorer och kommer inte att fungera på en Macintosh-dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com