Hur snabb är Wildblue Satellite Internet?

June 12

Wildblue är ett satellitbaserat Internetleverantören. Medan satellit Internet stadigt ser förbättring, finns det fortfarande faktorer att ta hänsyn till beroende på vilken typ av Internetanvändning.

Typ av bredband

Satellite Internet är vanligast på landsbygden. I stället för en kabel eller telefonledning, ansluter den till Internet via satellit.

Fart

Jämfört med kabel eller DSL Internet, satellit Internet i allmänhet långsammare. Men det är fortfarande betydligt snabbare än modemuppkopplingar. Nedladdningshastigheter kan nå upp till 1,5 Mbps.

Funktioner

Till skillnad från de flesta linjebaserade Internetleverantörer, är Wildblue Satellite Internet finns praktiskt taget överallt i kontinentala USA.

Gaming

Medan de faktiska nedladdningshastigheter är mer än tillräckligt för att surfa på Internet, latensen som kommer med pinga satelliter gör det inte ett idealiskt val för spel.

Pålitlighet

Som du är beroende av satelliter, kan störningar som orsakas av väder påverka prestanda för anslutningen.

Prissättning

Den bästa tillgängliga på 1,5 Mbps är jämförbar endast med andra satellittjänster. Gemensam linje baserade Internetleverantörer erbjuder högre nedladdnings och uppladdningshastigheter tillsammans med lägre priser.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com