Hur man säljer produkter på din Facebook-profil

July 27

Det finns ingen brist på platser som är tillgängliga för användare som vill sälja sina produkter på nätet. Emellertid kan många människor vara ovetande om att Facebook är en sådan plats. Använda Facebooks Marketplace-app, kan användare ladda upp information om sina poster - inklusive bilder - och räkna upp dem för försäljning till andra Marknads användare samt till sina egna vänner och familj som är anslutna via Facebook.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto.

2 Navigera till Marknads appen apps.facebook.com/marketplace.

3 Klicka på länken "Connect" finns under standardprofilbild i det övre vänstra hörnet på sidan. När dialogrutan visas, klicka på "Tillåt" för att tillåta Marknads appen tillgång till ditt Facebook-konto.

4 Klicka på "Post notering till Marknads" knappen högst upp på sidan.

5 Ange objektets information, inklusive titel, pris, plats och beskrivning i dialogrutan som visas. När du har fyllt i alla detaljer, ladda upp en bild och bestämma om du vill lista objektet offentligt eller bara låta dina vänner att se noteringen. Välj lämpligt alternativ och klicka på knappen "Post". Dina uppgifter kommer att visa i aktiviteter och på dina vänners väggar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com