Hur man bygger en egen webbplats med Piczo

October 16

Piczo ett sätt för ungdomar över hela världen för att skapa enstaka sidor eller bygga större webbplatser med interaktiva verktyg. Användare kan nätverk med vänner, dela sitt arbete med andra Piczo användare och bygga anpassnings Internet närvaro, utan att behöva känna olika programmeringsspråk. Med hjälp av lättanvända funktioner, såsom fotoverktyg och kommentar skivor, kan du designa en ursprungliga webbplatsen i en kort tid och börja interagera med andra medlemmar direkt.

Instruktioner

1 Klicka på "Registrera dig" knappen på Piczo sida i övre högra hörnet för att registrera ett konto gratis.

2 Välj "Full webbplats" för att börja bygga din webbplats och ange önskad födelsedatum. Klicka på "OK" för att fortsätta.

3 Ange önskad webbplats namn i textfältet. Det här namnet bestämmer vad din webbadress är (t.ex. name.piczo.com). Fortsätt att ange ett användarnamn och din e-postadress i lämpliga områden. Slutligen, läs "Användarvillkor" avtal och, om du accepterar, klicka på rutan erkänner denna acceptans. Klicka på "Gå Piczo" -knappen längst ner för att avsluta registreringen.

4 Gå till "My Site" -fliken och klicka på ett alternativ under avsnittet "Mina sidor" för att börja styling alla sidor på din webbplats. Inkluderade sidor är "Om mig", "Mina foton", "Min musik" och "Kommentar styrelsen." Du kan också lägga till en egen sida genom att klicka på "Lägg till ny sida" länken längst ned.

5 Lägg till en bakgrund genom att klicka på "Background" -ikonen i verktygsfältet och välj från teman bakgrunds val inklusive "bilder" och "dekor." Klicka på "lägg till" knappen för att genomföra detta val.

6 Ladda upp en bild genom att klicka på "Picture" -ikonen, eller välj "Bilder" för att lägga till flera bilder på sidorna. Använd "Ladda upp" -knappen eller få tillgång till ett Photobucket konto för att göra detta. De diagonala pilknapparna anslutna till bild sträcka bilden och ikonen handen placerar den där du vill på sidan. Du kan klicka på bifogade enda pilen för att få flera alternativ, såsom att kopiera bilden till en annan sida eller ta bort den.

7 Format och lägga till text genom att klicka på "Text" -knappen i verktygsfältet. Använd den medföljande "Lägg till text" fönster för att skriva innehållet och sedan ställa in typsnitt, storlek och textfärg. Dessutom kan du lägga till en teckenformat, till exempel fet och kursiv, sedan genomföra en bakgrundsfärg och tält, om så önskas. Du kan också lägga till en rullningslist och välja en sida från rullgardinsmenyn för att formatera alla dina sidor på en gång. Hit "OK" när du är klar och sedan sträcka eller flytta text knapp med de diagonala pilarna och hand ikoner. Återigen, använd enda pilen för att ytterligare redigera ditt arbete, om det behövs.

8 Lägg några extra förbättringar, såsom musikvideor och spel genom att klicka på dessa ikoner i verktygsfältet. Välj dessa funktioner och klicka sedan på "Lägg till" knappen för att placera dem på din sida. Använd diagonala pilarna hand eller enda pil för att flytta och kopiera dessa poster till alla dina sidor.

9 Ange någon Hypertext Markup Language (HTML) kod till din sida genom att klicka på "HTML Box" -ikonen och sedan skriva in det i den medföljande fönstret. Klicka på "OK" -knappen när du är klar.

10 Välj "Preview" -knappen i det övre högra hörnet efter alla dina sidor är skapade för att se till att allt är precis som du vill ha det. Om inga ändringar är nödvändiga, då din webbplats publiceras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com