Hur att skicka information till PayPal i ett formulär

August 17

Hur att skicka information till PayPal i ett formulär


PayPal är en online-lösning för dig att acceptera kredit- och betalkort för dina tjänster. PayPal har ett standardförfarande programmering för HTML-formulär. Dessa förfaranden innefattar att skapa viss form variabler som skickas till PayPals webbplats när användaren slår på knappen "Skicka" på din webbsida. Användaren skickas till PayPal, där formen information fylls automatiskt ditt företags namn och information. Ett HTML-formulär för PayPal liknar typiska former som du skapar på din webbplats.

Instruktioner

1 Öppna din webbsida som du vill redigera. Du kan skapa HTML-formulär med hjälp av en textredigerare, till exempel Anteckningar eller mer avancerade redaktörer, såsom Visual Studio eller Notepad ++.

2 Starta PayPal form med standardåtgärden element som pekar på PayPals webbplats. "Åtgärder" del av formuläret taggen är där variablerna behandlas. Följande kod börjar formen:

<Form action = "https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr&quot; method =" post ">

3 Lägg till en dold ingång tagg med värdet "cmd". Detta krävs också av behandlingssidan PayPal. Följande kod måste placeras under öppningen formen tag:

<Input type = "hidden" name = värde "cmd" = "_ xclick">

4 Tillsätt företags e-postadress. Detta är den sista nödvändig komponent så PayPal kan känna igen ditt företagskonto. Följande kod lägger till företags e-postadress i ett dolt fält:

<Input type = "hidden" name = värde "business" = "[email protected]_business_domain.com">

5 Lägg varje objekt, detalj och pris i formuläret. PayPal har flera vanliga HTML variabler (se Resurser) kan användas för att anpassa till kassan för användarna. Koden nedan lägger till ett objekt och ett pris till formen:

<Input type = "hidden" name = "ITEM_NAME" value = "mitt objekt">

<Input type = "hidden" name = "ITEM_NUMBER" value = "MyItemNumber1">

<Input type = "hidden" name = värde "mängd" = "55">

<Input type = "hidden" name = värde "kvantitet" = "1">

6 Stäng formuläret med ändelsen tag. Koden nedan är det sista uttalandet i din sida:

</ Form>

7 Spara sidan och öppna den med din webbläsare för att testa koden. Objektet och värden du placeras i form automatiskt visas på behandlingssidan för användaren PayPal.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com