Hur man installerar en ST Master Boot Record

November 10

Hur man installerar en ST Master Boot Record


Master Boot Record (MBR) innehåller kod som ger datorn med instruktioner om hur man starta operativsystemet finns på en enhet. MBR kan behöva ominstallation om den är skadad på grund av skadlig kod, felaktig avstängning eller något annat program, eller installation efter att ha flyttat ett operativsystem enhet till en annan dator. Installera en ny MBR till en Seagate ST-enhet för att säkerställa att datorn startar korrekt.

Instruktioner

1 Starta datorn, placera Windows-installationsskivan i CD / DVD-enheten på datorn och sedan starta om datorn. Klicka på "Installera nu" -knappen på den första skärmen som visas på displayen.

2 Klicka på "Språk att installera" klickar språk av önskemål och klicka på knappen "Nästa". Klicka på "Använd återhämta verktyg som kan hjälpa åtgärda problem som börjar Windows" knappen och klicka på "Nästa". Klicka på "Kommandotolken" länken i fönstret som visas.

3 Enter "diskpart" på kommandoraden och tryck på "Enter". Enter "select disk 0" och trycka på "Enter". Skriv "lista volym" och trycka på "Enter". Notera CD / DVD-enhetsbokstav i kommandoraden utdata i "Ltr" -kolumnen visas.

4 Skriv "exit" och tryck på "Enter". Skriv "E:" utom ersätta "E" med CD / DVD-enhetsbeteckning noteras i föregående steg. Tryck på "Enter". Skriv "cd boot" och trycka på "Enter". Skriv "bootsect / NT60 SYS / mbr" och trycka på "Enter".

5 Skriv "exit" och tryck på "Enter" och klicka sedan på "Omstart" knappen. Ta bort installationsskivan för Windows.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com