Vad är Spyware Protect?

June 18

Vad är Spyware Protect?


Spyware Protect, även känd som Spyware Protect 2009, är ett falskt anti-spyware program som i allmänhet infekterar datorer genom masken Conficker. När det har infekterat din dator, Spyware Protect orsakar en mängd problem. Det är i ditt intresse för att ta bort falska anti-spyware program så snart som möjligt.

Mål

Spyware Protect kuttrar popup-fönster meddela dig att din dator är infekterad med spionprogram och kräver att du köper Spyware Protect för att ta bort spionprogram. I själva verket den enda spionprogram din dator är infekterad med är Spyware Protect. Spyware Protect är helt enkelt försöker få dina kreditkortsuppgifter.

symptom

Förutom att lansera popup-fönster, Spyware Protect kan köra en falsk system scan av din dator. Dessutom, Spyware Protect saktar datorn, minskar din tillgängliga systemminne, och kan lägga till ikoner på skrivbordet och kapa din webbläsare.

automatisk borttagning

Spyware Protect kan tas bort automatiskt genom att köra en anti-spyware-program. Windows Vista och 7 kommer förinstallerade med en gratis anti-spyware program som heter Windows Defender. För att köra en genomsökning med Windows Defender, klicka på "Start" typ "Windows Defender" i sökfältet, tryck på "Enter" klick "Scan" och välj "Full Scan" från rullgardinsmenyn. Skanningen kommer att ta allt från några minuter till några timmar. Andra tillgängliga gratis antispionprogram inkluderar Ad-Aware, Spybot Search and Destroy, och CWShredder.

manuell borttagning

Spyware Protect kan installeras på datorn som en följd av Conficker masken. Eftersom masken Conficker har förmågan att inaktivera Internet säkerhetsprogram, kan du behöva ta bort Spyware Protect manuellt. För att göra detta, måste du ta bort följande processer, registerposter och filer. Detta är en komplicerad process som kan leda till betydande systemomfattande fel om det görs på fel sätt. Således, endast erfarna användare bör försöka att ta bort Spyware Protect manuellt.

aazalirt.exe

dkekkrkska.exe

dkewiizkjdks.exe

iddqdops.exe

ienotas.exe

iqmcnoeqz.exe

irprokwks.exe

jikglond.exe

jiklagka.exe

jrjakdsd.exe

jungertab.exe

kitiiwhaas.exe

kkwknrbsggeg.exe

klopnidret.exe

krkdkdkee.exe

seeukluba.exe

skaaanret.exe

sysguardn.exe

tobmygers.exe

tobykke.exe

zibaglertz.exe

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ AvScan

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Run "sysguardn"

Spyware Protect 2009.lnk

Avinstallera Spyware Protect 2009.lnk


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com