Problem med Thunder bifoga filer till en e-postmeddelande

June 22

Problem med Thunder bifoga filer till en e-postmeddelande


Thunderbird är en e-posthantering program som liknar produkter såsom Outlook. Det har flera funktioner inklusive så att du kan importera olika e-postkonton i ett enda gränssnitt. Ibland med någon programvara, mindre buggar påverka den avsedda användningen och produktens funktionalitet negativt. Thunderbird är utformad för att göra det enkelt att hantera flera konton på ett ställe; ibland kan du få problem bifoga filer till utgående e-post.

Bifoga filer

Se till att du försöker bifoga filer på rätt sätt. Starta Thunderbird och välj "Skriv" i verktygsfältet längst upp i fönstret. Om du har flera konton, se till att välja rullgardinsmenyn längst till höger om "Från:" och välj den önskade e-postkonto. Välj "Anslut" och vänta på ett fönster visas som låter dig bestämma var att bifoga filen från; eller där den önskade filen finns på datorn. Välj den fil du vill bifoga och klicka på den så att dess namn visas i "Filnamn" rutan längst ner i fönstret. Välj "Öppna" och vänta på filnamnet att visas i det övre högra hörnet av den ursprungliga meddelandefönstret.

Se till att du har valt rätt mottagare, och att du har lagt till ytterligare text, om önskat och skicka ditt meddelande. Om problemet kvarstår, kan problemet vara med produkten installation eller din faktiska dator.

Interna datorproblem

Enligt Thunderbird finns det inga aktuella kända problem som orsakar problem med bilagor.

Avinstallera och sedan installera om Thunderbird ansökan. Om en produkt omstart eller omstart föreslås efter installationen, följ denna instruktion. Vissa program dysfunktion resultat från att underlåta att starta eller starta om när du uppmanas. Om du fortsätter att ha problem, kan dina frågor vara ett system problem som kan härröra från ett antal orsaker relaterade till operativsystemet eller andra installerade komponenter. Du kommer förmodligen behöver ytterligare hjälp.

Thunderbird affärsstruktur

Det är viktigt att notera att den som tillhandahåller denna e-postklient fungerar lite annorlunda än du kanske tror.

Thunderbird är ett open source e-postklient som tillhandahålls genom Mozilla, som beskriver sig själv som en "allmännyttig organisation," verkar under FÖREBUD av den ideella Mozilla Foundation. Att tro på "kraften i teknik för att berika människors liv," Mozilla erbjuder otaliga produkter och tjänster för att hjälpa Internetanvändare i lätt förvärva och sprida information på flera plattformar. Eftersom Thunderbird fungerar på samma sätt som en ideell med begränsade medel, kan dess inställning till kundvård verkar vara något unikt.

Icke-traditionella teknisk support

Mozilla organisationen inte erbjuda konventionell produktsupport. Snarare kan du få tillgång till produkten användaren kunskapsbas för att ställa frågor eller fråga efter liknande frågor via Internet.

Om du gör en grundläggande sökning på Internet, hittar du att andra har liknande problem, men att det inte finns några kända orsaker relaterade till problem med e-postbilagor. Du hittar även länkar till Thunderbird version av teknisk support som består av ett forum, eller gemenskap diskussion om produktrelaterade frågor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com