Hur man låsa upp min Windows administratörslösenord

January 5

Varje gång du loggar in på en dator, visas lösenordslåset fönstret. Du väljer ett användarnamn och ange ett lösenord. För vissa är den extra säkerhet onödig, vilket fick dem att låsa administratörslösenordet helt och hållet och låta varje användare att få tillgång till de administrativa rättigheter för PC. Men för att låsa upp lösenord, måste du först ha administratörslösenordet. Om du har glömt ditt lösenord, kan du starta datorn i felsäkert läge och återställa den.

Instruktioner

Återställ administratörslösenord

1 Slå på datorn.

2 Tryck och håll "F8" som datorn börjar starta. Du kommer då att tas till Windows startmenyn. Från skärmen, välj "felsäkert läge."

3 Välj "Default Administratör" för att skapa ett nytt lösenord. Du kan lämna lösenordet tomt genom att trycka på "Enter". När du loggar in på standardkonto, välj "Kontrollpanelen."

4 Öppna "User Account" -fliken. Välj "Family Safety". Från menyn, välj "User Account" och välj "Hantera". Från Hantera menyn, välj den ursprungliga användarnamn som innehåller den administrativa lösenordet. Välj "Ta bort lösenord."

Lås Lösenord

5 Klicka på "Start".

6 Välj "Kör". I rutan anger "styra userpasswords2."

7 Tryck enter." Leta reda på rutan som säger: "Användare måste ange ett användarnamn och lösenord för att komma den här datorn." Avmarkera rutan för att låsa upp de administrativa rättigheter till datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com