Microsoft virusskydd Installation

March 22

Microsoft virusskydd Installation


Surfar på Internet får du tillgång till ett brett utbud av underhållning och produktivitet funktioner, inklusive tillgång till video och musik, e-postkonton och nyheter webbplatser, bland annat. Även använda Internet öppnar upp nya sätt att få tillgång till data från hela världen, finns flera hot. Till exempel kan surfa på Internet utsätter din webbläsare för att virus eller andra filer som är destruktiva för din dator. Virus kan radera filer, begränsa tillgång till Internet och i vissa fall, leda till att du förlorar tillgång till din dator. Lyckligtvis kan du installera Microsofts antivirusprogram "Microsoft Security Essentials," för att skydda din dator mot dessa hot.

Instruktioner

1 Bläddra till Microsofts "Security Essentials" hemsida. Programmet är en kostnadsfri virusskydd som skyddar ditt system i realtid och är kapabel att skanna och rengöra ditt system av virus. Bland andra funktioner, integrerar programmet sömlöst med din brandvägg, det verktyg som används för att skydda din maskin från oönskade anslutningar på Internet.

2 Välj "Ladda ner den gratis idag" längst upp på sidan.

3 Välj språk och aktuella operativsystemet. Till exempel, välj "Windows Vista / Windows 7 64-bit" om du använder antingen operativsystemet. Du måste hämta rätt version för din dator. Upptäck ditt operativsystem genom att högerklicka på "Den här datorn" på skrivbordet "och välja" Egenskaper ". Operativsystemet finns med i fönstret som visas.

4 Välj "Kör" i fönstret som visas, märkt "Kör fil." Följ instruktionerna återstående skärmen för att slutföra installationen. När installationen är klar, starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com