Hur konvertera DIV3 till AVI

March 21

Hur konvertera DIV3 till AVI


Även om de har samma filändelse, alla AVI-filmer inte skapade lika. Varje fil skapas med hjälp av en komprimeringsinställning som kallas en "codec" som dikterar hur informationen lagras. DIV3 är en typ av codec, och en att Windows inte kan spela utan särskild programvara. Om du vill konvertera codec från DIV3 till något annat (inklusive gemensamma MJPEG och Microsoft 1 codecs), behöver du speciell programvara.

Instruktioner

Med användning av River Past Video Cleaner

1 Ladda ner och installera River Past Video Cleaner (se länk i "Resurser" nedan). Du kan få en gratis testversion, som kommer att konvertera video upp till 2 minuter i längd. Den fullständiga versionen kostar $ 29,95 (mars 2010).

2 Starta programmet och klicka på "Lägg till filer" i verktygsfältet längst upp på skärmen.

3 Välj din DIV3 AVI-fil och klicka på "Öppna".

4 Längst ner på skärmen, välj "AVI - Audio Video Interface" under "Output Format".

5 Välj en kompressor under "Videoinställningar". "Compressor" är bara ett samlingsnamn för codec. Tre kompressorer som kommer att spela med Windows Media Player är MJPEG, Microsoft Video 1 och Cinepak. För icke-avancerade användare, välja en av dessa har den bästa chansen att göra din AVI-fil spelas.

6 Välj var du vill spara din färdiga AVI-fil under "Output Directory".

7 Klicka på "Konvertera."

Genom att använda AVI till DIVX

8 Ladda ner och installera AVI till DIVX (se länk i "Resurser" nedan). Detta kommer att ge dig en gratis 30-dagars testversion, men den fullständiga versionen kostar $ 19.95 (i mars 2010).

9 Klicka på "Välj indatafiler" i huvudfönstret. Välj DIV3 AVI du vill konvertera och klicka på "Öppna".

10 Välj komprimeringsformat under "Output AVI Codec." Observera att programmets namn är vilseledande, det kan konvertera till många codecs, inte bara DivX. Om du är osäker på vilken att plocka, MJPEG, Microsoft Video 1 och Cinepak kommer att spela med Windows Media Player.

11 Klicka på "Konvertera nu." Välj var du vill att filen ska sparas och klicka på "Konvertera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com