Gratisprogram för att spela in internetradio

August 30

Gratisprogram för att spela in internetradio


Du kan använda internetradio för att lyssna på dina favoritartister, eller att utsätta sig för artister som är nya för dig. Många människor inser inte att internetradiostationer kan enkelt registreras med fri programvara, som kan laddas ner på några minuter. Detta fri programvara är laddad med användbara funktioner. Du kan spela in dina favoritprogram, och lyssna på dem igen när du vill.

Freecorder

Freecorder (kompatibel med Windows 95/98 / Me / 2000 / XP / NT), är en mycket populär form av programvara. Du kan använda den för att ladda ner vissa filmer presentationer, och och alla ljudinspelningar på nätet. Du kan använda den för att konvertera ljudfiler, och nedladdningen är garanterat fri från spyware eller adware. Denna programvara är enkel att använda och ladda, och är kompatibel med många populära webbplatser som YouTube.

Stream

Stream mjukvara är designad för användning med Ubuntu driftsmiljön. Det är en öppen källkod GPL program som kan användas för att spela någon form av strömmande MP3 till en mapp på hårddisken. Om du inte är bekant med program Ubuntu öppen källkod, eller har ingen riktig förståelse för programmering, kommer du att mystifieras av programvaran hemsida och installation. Om du är oerfaren med Ubuntu eller programmering, ska du välja en enklare inspelare.

Lätt Radio WM 1,4

Easy Radio är en annan fri plattform som är enkel att använda och ladda ner. Du kan använda den för att lyssna på och fånga radioprogram från vanliga Internet-sändningar, podcasts och XM radio. Du kan sedan spara inspelningar på din dator; eller överföra dem till en MP3-spelare, iPod eller brända CD. Du kan också använda programvaran för att spela upp ljudfiler i alla populära filformat.

Wavosaur

Wavosaur kan användas för både ljudinspelning och ljudredigering. Det fungerar med alla populära fil former inklusive wav och mp3, och har många funktioner inklusive ljud kopiering, klippa och klistra, produktionsmusik slinga, ljud analysera, ljudinspelning, och parti konvertera. Dessutom kan du använda Wavosaur med VST plug ins, flerkana wav-filer, ASIO drivrutiner och realtid effekter bearbetning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com