Hur man bygger online dating service Software

March 8

Hur man bygger online dating service Software


Starta en online dating service är ett ambitiöst projekt, men det kan göras med tid, tålamod och lite uppfinningsrikedom. En online dejtingsajt kräver främst två saker: användare och programvara. Den programvara som används av online dating webbplatser kan utvecklas med hjälp av program som är särskilt utformade för ändamålet, liksom med användning av öppen källkod mallar och källkod. Dessa verktyg är mycket flexibla och kan hjälpa dig att utveckla online dating programvara för alla typer av dejtingsajt.

Instruktioner

1 Ladda ner PHP 4.3.0 och MySQL 4.0. Det behövs dessa skriptspråk för att skriva och ändra den typ av skriptspråk som används på dejtingsajter. Du behöver inte nödvändigtvis behöver veta dessa språk för att modifiera öppen källkod dejtingsajt koden, men du behöver för att kunna redigera den så att du kan ändra uder alternativ, text, bilder och andra variabler.

2 Hämta en öppen källkod eller betald dating skript. Ett skript är en grundläggande mall för en viss typ av programvara. Till exempel är Linux-kärnan en mall som tillåter användare att skapa och ändra sina egna operativsystemet Linux. Oavsett om du väljer en betald eller öppen källkod (gratis) skript är upp till dig; dock, är en betald skript mer sannolikt att vara användarvänlig och lätt att förstå, medan en öppen källkod skript är mer sannolikt att vara flexibel. Exempel på manus inkluderar SkaDate (betalda) och osDate (open source).

3 Planera den visuella utformningen av platsen och de funktioner på webbplatsen kommer att erbjuda. Rita huvudsidan och alla andra sidor på papper innan utforma dem i photoshop eller bildredigerare som kommer med ditt manus. Detta kommer att kräva att du har beslutat om de funktioner som din webbplats kommer att erbjuda, så gör en lista över dessa funktioner. Vanliga funktioner som erbjuds av dejtingsajter inkluderar betalningsalternativ, medlem söksidor, profil redigering, uppladdning av bilder, chatt, snabbmeddelanden och e-post.

4 Utforma visuella komponenter av webbplatsen programvara. Ditt skript kommer med några färdigförpackade bilder, men du kanske vill utforma en del på egen hand med Photoshop och en digitalkamera. Ett bra koncept för dejtingsajt visuella är att ha många bilder av par ler mot varandra och håller varandra i handen. Ditt manus kommer sannolikt komma med färdigförpackade liknande bilder; kommer dock att gå på dessa bilder göra din webbplats ser ut exakt som andra utformade med samma manus. Ta dina egna bilder och designa din egen layout är en bättre idé. Om du inte är en erfaren fotograf själv, hyra en fotograf och modeller för att göra skott för din webbplats.

5 Öppna script för varje funktion som du vill inkludera på din webbplats. De flesta manus innehåller kod för alla konventionella dejtingsajt funktioner, så modifiera skript för att dina specifikationer är bara en fråga om att hitta de delar av kod som motsvarar text och bilder och ersätta den befintliga mall med bilder och text som du vill.

6 Ladda alla modifierade skript, bilder och andra dokument till webbservern. Om du inte har köpt domännamn för din webbplats, köpa dem från en ansedd domänregistreringsföretag. Det är viktigt att se till att du köper din domän från en känd registrator, eftersom många webbplatser som hävdar att erbjuda gratis domännamn försöker driva annat på kunder som de inte behöver, och att locka dem till att ge information om tillämpningen av marknadsförings saker till dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com