Hur gör jag Hook Up externa högtalare till en Lenovo Thinkpad R61?

August 12

Hur gör jag Hook Up externa högtalare till en Lenovo Thinkpad R61?


Interna bärbara högtalare som de som finns i ThinkPad R61 är tillräckliga för att lyssna på en kort videoklipp eller en presentation. Men om du vill titta på en actionfilm eller förvandla din bärbara dator till en multimedia nav, kommer du vill ansluta externa högtalare till ThinkPad. För att installera yttre högtalare tar ca 10 minuter.

Instruktioner

1 Hitta den lilla ljud kvinnliga platsen på vänster sida av den bärbara datorn ligger ca parallellt med där tangentbordet börjar.

2 Anslut den manliga änden av sladden ansluten till högtalarna i den kvinnliga spåret du hittade i steg 1.

3 Ordna högtalarna så att de sitter på rätt sidor den bärbara datorn. De flesta högtalarsystem är markerade med ett "L" och en "R" för att indikera vilken sida de ska vara på. Följ de speciella instruktioner som följde med högtalarna när det gäller placering och hur de ska möta.

4 Anslut högtalarsystemet och slå på högtalarna. Typiskt en strömbrytare eller ratten är på framsidan av en av talarna.

5 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet. Rulla upp och klicka på "Kontrollpanelen." Välj "Classic View" och klicka sedan på "ljudenheter och ljud teman." Beroende på högtalarna och dina preferenser, kan du justera ljudet från datorn till högtalarna inom dessa inställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com