Hur man köper mer RAM-minne för en Compaq Presario C500 Laptop

February 25

Hur man köper mer RAM-minne för en Compaq Presario C500 Laptop


När man beslutar att köpa mer RAM-minne för en Compaq Presario C500 bärbar dator, eller för någon bärbar dator för den delen, det finns ett antal faktorer att beakta. Se till att du känner gränserna för din bärbara dator och vilken typ av RAM-minne som är kompatibel med det. Också vara medveten om politik leverantören som du väljer att köpa RAM.

gränser

Enligt Hewlett-Packard Development Company hemsida, kan Compaq Presario C500 bärbar dator endast stöder upp till 1 GB RAM. Det finns två RAM-kortplatser, var och en kan stödja 512 MB RAM-minne.

typer

Om du ska köpa mer RAM-minne för Compaq Presario C500 bärbar dator, måste du se till att du får rätt typ av RAM. Den bärbara datorn stödjer DDR2 (double data rate) RAM, en typ av SDRAM (SDRAM). Den bärbara datorn är fysiskt kompatibel med 200-stifts SO-DIMM RAM-moduler. SO-DIMM RAM-moduler är mindre än typiska RAM-moduler och är gjorda för bärbara datorer och netbooks.

köpoptioner

De flesta RAM-moduler kan köpas online eller på någon dator delar butik. Många leverantörer erbjuder begagnade RAM-moduler till rabatterade priser. Men du väljer att köpa RAM-modulen, se till att ta reda på om produkten har en garanti eller återvändande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com