Det enklaste sättet att få en Charged kugge i "Dragon"

May 10

För att låsa upp TechnoMancer färdigheter och rustningar i "Dragon," måste du först tjäna några Laddade Kuggar. Det enklaste sättet att skaffa Laddade kuggar är genom att fylla uppdrag för Yix, den tillförordnade höga teknokrat av Popsprocket. Yix ger ut Laddade Kuggar som quest belöning, så om du är redo att göra några favörer och kämpa några monster, dina Laddade Kuggar är bara några slagsmål bort. Även om du kan skaffa Charged Kuggar på alla nivåer, är TechnoMancer pansar endast tillgänglig på nivå 30.

Instruktioner

1 Prata med Yix i Popsprocket. Acceptera uppdrag "Pipe Dreams", "Popguns", "Richards Gear" och "Pachelbels Cannon." Det finns inget krav nivån för dessa uppdrag, men reser till Popsprocket kräver att du vara nivå tre eller högre.

2 Slutföra de uppgifter som krävs för varje uppdrag. "Pipe Dreams" kommer att leda dig in i leverans Tunnels att kämpa mot Cyklon Centurions. "Popguns" tar dig till Popsprocket experimentella verktygslager för att samla några poster för Yix. "Richard utrustar" innebär att kämpa både Cyklons och en riktigt stor Gerbil ner i hålor nedanför Popsprocket. Slutligen, "Pachebels Cannon" kräver en resa upp till Dracolich slott, där du kan hitta många monster och en bossfight.

3 Återgå till Yix när dina uppdrag är slutfört. Han kommer att belöna dig för varje uppdrag med guld, erfarenhet och en Charged Cog.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com