Pirelli Fiber Optic Cable Specifikationer

March 14

Pirelli Fiber Optic Cable Specifikationer


Känd för sin prestanda däck och stöd av Formel 1, italienska företaget Pirelli tillverkar också fiberoptisk kabel under varumärket AMP. Företaget byggde interkontinental linje mellan Nordamerika och Europa. Till skillnad från koppartråd, såsom Cat5 datakablar, kan single-mode fiberoptiska kablar överföra digitala signaler över nästan obegränsade avstånd och ljusets hastighet. Multi-mode fiberoptisk kan överföra flera samtidiga signaler, men på bekostnad av avstånd.

Interconnect / arbetsplats Kablar

Pirelli anslutningskablar har 900-mikrometer snäva-buffrad fibrer, som är omgivna av dielektriska förstärkningselement, sedan skyddas av en skyddande yttre beläggning. De finns i 16 single-mode och multi-mode sorter, inklusive simplex (en fiber), duplex och zipcord (2 fibrer) och quadlan (4 fibrer). Dessa kablar är konstruerade för kortsiktiga applikationer, såsom dator-till-dator-protokoll, pigtail och digitala hem ljudanslutningar.

Horisontella distributionskablar

Pirellis horisontella distributionskablar görs för dirigering mellan kommunikations garderober eller bildar ryggraden i mindre kommunikationssystem. De också har 900-mikrometer snäva-buffrad fibrer, som är omgivna av dielektriska förstärkningselement, då avskärmad av en skyddande yttre beläggning. Anslutningskablar finns i två varianter av sex och 12 fibrer vardera. Det finns enkel- och multi-mode sorter, som rekommenderas för olika applikationer. Single-mode kablar överför vid högre bandbredder och över större avstånd, men de kan bära endast en signal åt gången. Multi-mode-kablar har möjlighet att sända flera samtidiga signaler över kortare avstånd.

Backbone distributionskablar

Fördelningen ryggrad serien är AMP mest mångsidiga typ av kablar. Dessa kablar är utformade för dataintensiva kommunikation och är i stånd att stödja intranät nav i stora program. De har en serie av sub-nit 900-mikrometer fibrer. Varje under nit bunt är tätt buffras och lindas runt en dielektrisk, sedan täckt i sin egen jacka. Hela bunten under nits sedan insvept i en skyddande yttre isolator. De finns i tre varianter i varje 24-, 36-, 48- och 72-fiberknippen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com