Netflix Omedelbar Historia Alternativ

June 28

Netflix Omedelbar Historia Alternativ


Netflix håller reda på varje film du visa med sin direkt Streaming Service. Även om det inte finns någon specifik "Omedelbar historia" sidan, data från din visningshistorik som används för att anpassa din inloggningssida. Denna sida används för att visa förslag utifrån betyg, visningshistorik och din senast såg filmen.

nyligen Sett

Netflix visar din senast såg video när du först logga in. En topp 10 film lista skapas för dig baserat på denna information. Till exempel, om den senast såg filmen var ett drama, kommer din topp 10 lista består av filmer som faller i samma kategori. Musen över varje titel för att se en kort beskrivning och en lista över aktörer.

betyg

Nära den vänstra sidan av skärmen, anger ett meddelande "Dittnamn, hastighet vad du har sett så att vi kan avslöja förslag för dig." I detta avsnitt är bilden av en titel som du har sett tidigare. Stjärnorna sträcker sig från ett till fem, med den lägsta väsen "Hated It" och den högsta "Älskade det." Om du aldrig sett filmen, klicka på "har inte sett det," och en ny film tar dess plats.

Förslag

Det finns tre förslagslådor och de sitter bredvid stjärnklassificeringar. När du gradera en film eller två, dessa rutor fylla med förslag baserat på dina betyg som visar olika typer av filmer du gillar. Om du redan har sett någon av filmerna som föreslås, klicka på en stjärna för att ge det ett betyg. Till vänster om förslagslådor är en kort enkät som ber dig att välja hur ofta du tittar på vissa typer av filmer. Till exempel, om du älskar filmer som är inspirerande, klicka på "ofta."

Intresserad av

Rulla ner på sidan och du kommer att se ytterligare förslag baserat på dina intressen och andra filmer. Detta inkluderar filmer du har sett tidigare, filmer du har betygsatt och kategorier du tycker om. Bredvid varje rad kommer det att säga exakt vad som användes för att skapa den raden. Till exempel kan det säga, "Dina smakpreferenser skapade denna rad. Samt ditt intresse ..." De blandas varje gång du loggar in, men den första brukar anges som "mest populära."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com