Hur man fixar en USB-skrivare anslutning

October 5

Om USB-skrivaren anslutningen misslyckas, kan du få ett meddelande om att skrivaren inte upptäcks. Möjliga orsaker är en frånkoppling från operativsystemet, hårdvarufel eller oförenlighet. Återställa en USB-skrivare anslutning är vanligtvis en enkel fix som inte kräver professionell dator reparation.

Instruktioner

1 Kontrollera USB-kablar. Först, se till att du använder rätt kablar för att ansluta skrivaren till datorn. Nästa, se till att kablarna inte är skadade.

2 Lägg till skrivaren till datorn. Många gånger misslyckas en anslutning eftersom det inte längre känns igen av datorns operativsystem. I Windows, välj "Skrivare och fax" från huvudmenyn och följ stegen för att lägga till din USB-skrivare.

3 Hitta skrivarens programvara online. Att återansluta en USB-skrivare, behöver du program som kom tillsammans med skrivaren. Om du inte längre har programvaruskivan, gå online för att ladda ner programmet från tillverkarens webbplats.

4 Ändra skrivarinställningarna. Du kan behöva återgå till standardinställningarna för att åtgärda problemet.

Tips

  • Om du får ett felmeddelande när du försöker skriva ut finns i skrivarens användarhandbok för att åtgärda anslutningsproblem.
  • Om du använder en adapterkabel för att ansluta skrivaren via USB-kabel, kan problemet ligga hos konverteringskabel eller låda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com