Hur man tar bort Desktop Revit

July 9

Revit är ett program släpptes av Autodesk, som används av arkitekter. Denna applikation kan göra 3D-bilder av byggnadsplaner, och kan vara mycket användbar under designprocessen. Om du inte längre använder Revit på dektop bör du ta bort det eftersom det är en mycket stor program som är kräver mycket systemresurser för att köra. Den körs uppdateringar och lanserar en hjälpprogram vid start som kan sakta ner din dator.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" från Windows-skrivbordet, och klicka på "Kontrollpanelen".

2 Klicka på "Program" och klicka "Program och funktioner." Detta kommer att ladda en lista över alla program som är installerade på datorn.

3 Rulla nedåt i listan och lokalisera "Autodesk Revit Architecture." Högerklicka på posten, klicka sedan på "Avinstallera". Detta kommer att lansera en guide som hjälper dig att slutföra processen. När avinstallationen är klar kommer Revit tas bort från skrivbordet. Materialbiblioteket är fortfarande dock.

4 Bläddra igenom listan över program för att hitta "Autodesk materialbibliotek." Högerklicka på posten, klicka sedan på "Avinstallera". Slutför guiden för att ta bort programmet från datorn.

Tips

  • Se till att du har installationsmedia serienummer för Revit innan du tar bort den. Du behöver dem om du bestämmer dig för att installera den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com