Hur Bifoga filer till en DVD

January 26

DVD likt sina föregångare, CD, bränna information eller data till ytan av skivan. Funktionaliteten i många brännande program gör att du kan bränna information till skivan i olika sessioner. Denna funktion skapar en multi-session disk. När du bränner en skiva måste du välja om du vill stänga skivan eller lämna den öppen. När du stänger skivan, kan du inte längre skriva till den.

Instruktioner

1 Öppna brinnande program och göra en data-DVD. Välj alla filer som du vill placera på disken. Om filerna du ut på DVD inte fylla skivan, finns det fortfarande utrymme kvar att du kan skriva filer till. Skriva fler filer till den här skivan vid ett senare tillfälle kräver att du inte stänger skivan i slutet av denna session.

2 Hitta platsen i brinnande studio som låter dig ställa in egenskaper för denna skiva. Du kommer att kunna namnge skivan väljer skrivhastigheten för skivan och välja om du vill stänga skivan när bränningen är klar. Gör alla ändras inställningen som du gillar men när du når slutet denna disk alternativ, välj "nej". Detta kommer att lämna skivan öppen för senare tillägg av fler filer.

3 Välj din bränning vid en senare tidpunkt när du har fler filer att lägga till och sätta din disk i enheten. När skärmen kommer upp som låter dig välja de filer som ska läggas till disken kommer du att märka alla filer som du tidigare lagt nedtonade, vilket innebär att du inte kan ta bort dem, men det finns fortfarande utrymme för att lägga till fler filer. Markera de filer du vill lägga till denna skiva och gå vidare till den brinnande sekvensen. Som tidigare, om du vill kunna bränna filer till samma skiva i framtiden, inte stänger skivan vid slutet av förbränningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com