Hur gör jag byta kanal på en Atheros Ar5006x trådlöst nätverkskort?

March 26

Hur gör jag byta kanal på en Atheros Ar5006x trådlöst nätverkskort?


Atheros Ar5006x trådlös adapter innehåller ett antal inställningar som du kan justera för att förbättra prestanda för din trådlösa anslutning. Trådlös störning är en av de främsta anledningarna till varför nätverk misslyckas med att ansluta. Konfigurera Atheros Ar5006x trådlösa nätverksadaptern för en annan trådlös kanal för att undvika störningar från andra trådlösa nätverk och förbättra nätverkets prestanda.

Instruktioner

1 Logga in till Windows 7 med användarnamn och lösenord för ett konto som har administratörsbehörighet på datorn. Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av Windows 7 datorns skrivbord och klicka på "Sök". Skriv "ncpa.cpl" och tryck på "Enter". Den "Nätverksanslutningar" visas.

2 Högerklicka på ikonen för Atheros Ar5006x trådlösa nätverkskortet och klicka på "Egenskaper" i menyn som visas. Klicka på knappen "Configure". Välj "Channel" eller "WZC IBSS kanalnummer" från listan i "Property" rutan och klicka sedan på "Value" listrutan och välj en ny kanal från listan som visas.

3 Klicka på "OK" för att spara inställningarna. Stäng "Nätverksanslutningar" fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com