Hur man öppnar fler än ett konto på Yahoo Personals

January 21

Yahoo! Personals är online dating service anslutna med Yahoo.com. Du kan skapa ett konto för gratis, även om ett abonnemang krävs för att få tillgång till vissa funktioner. Endast ett konto är tillåtet per e-post adress, men om du vill ställa in en andra Yahoo! kontakt konto, kan du göra det genom att skapa ett nytt konto med en annan Yahoo ID.

Instruktioner

1 Besök Yahoo! kontakt hemsida och klicka på "börja söka."

2 Klicka på länken som säger "Skapa en gratis profil" och klicka sedan på "Skapa en profil" igen på nästa sida.

3 Logga in med Yahoo! ID som du vill använda för ditt nya Yahoo! kontakt konto. Detta måste vara annorlunda från Yahoo-ID som användes när du skapar ditt första konto.

4 Klicka på "Jag accepterar, fortsätt" för att indikera att du kommer att följa den Yahoo! kontaktuppförandekoden.

5 Fyll i alla obligatoriska fält med den begärda informationen, inklusive ditt förnamn, postnummer, födelsedatum och kön.

6 Klicka på pilen bredvid titeln på varje persikofärgade rutan för att utöka denna kategori. Svara på frågorna i varje kategori att lägga till denna information till din profil; kategorier inkluderar "Utseende", "livsstil", "Home Life" och "personlighet". Klicka på "Nästa" när du är klar att fortsätta till nästa skärm.

7 Ange åldersgrupp och acceptabelt avstånd för potentiella matchningar. Du kan också utöka personlighetskategorier här och välja den typ av utseende och livsstil du söker i en potentiell partner.

8 Ange e-postadressen som du vill använda för att ta emot potentiella match e-post, och välj frekvensen av e-post från rullgardinsmenyn. Du kan också välja att få aktivitetsvarningar, som är e-postmeddelanden som meddelar dig när någon har tittat på din profil. Markera kryssrutan som anger om du vill prenumerera på Yahoo! kontakt nyhetsbrev och klicka på "Nästa" för att fortsätta.

9 Skriv en kort inledande rubrik för din profil och ange en beskrivning av dig själv och din ideala match. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

10 Välj om du vill att din profil ska vara sökbar av andra medlemmar genom att välja lämplig alternativknapp. Ange verifierings ord och klicka på "Nästa" för att förhandsgranska din profil. Om du är nöjd med hur det ser ut, klicka på "Skicka profil för granskning." Detta kommer att slutföra registreringen av ditt andra Yahoo! kontakt konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com