Min LiveJournal Friends 'inlägg visas inte upp

January 18

LiveJournal poster som gjorts av dina vänner kommer att dyka upp på din Friends sida, en webbsida på LiveJournal.com som visar automatiskt dina vänners senaste journalanteckningar. Du kan komma åt detta genom att gå till LiveJournal.com och klicka på "Vänner" fliken ovanpå navigationsmenyn. Vissa situationer, inklusive problem med dina vänners säkerhets- eller datuminställningar, kan förhindra att dina vänners journalanteckningar från att visas upp på sidan Vänner.

skyddade Anteckningar

Om du inte är inloggad på LiveJournal.com, kan du inte läsa skyddade poster som gjorts av dina vänner. Om du vill visa dessa poster, logga in på ditt LiveJournal konto och visa sina tjänster via Friends sida eller genom att besöka deras personliga journal sidor. LiveJournal gör det också möjligt för användare att ställa in sina poster till privat, att göra några inlägg enligt denna inställning endast synlig för den ursprungliga affischen. Dessa tjänster kommer att förbli dolda från dig, även om du är på användarens kontaktlista. För att se dessa tjänster, be din vän att ändra posten inställning säkerhet "Friends-Only" eller "vem som helst".

anpassade grupper

Dessutom kan du inte visa inlägg i anpassade vängrupper som du inte är en del av. Till exempel, om din vän har skapat en anpassad grupp som endast omfattar själv och två vänner, du kan inte se inlägg som görs här gruppen, även om du är inloggad. För att se dessa tjänster, be din vän att lägga till dig i sin egen grupp . Om du visa dina vänners sida under anpassade gruppfilter, kommer inlägg som gjorts av icke-gruppmedlemmar inte dyker upp. Lägg dina vänner till gruppen för att göra inlägg dyker upp.

Datum Inställningar

Din väns inlägg kommer inte att visas upp på sidan Vänner om inlägget gjordes mer än två veckor sedan. För att se dessa tjänster, besöka din väns journal sidan. Dessutom, om din vän uppdaterar sina inlägg med "Datum Out of Order" alternativet, kommer hennes inlägg inte dyker upp på din Friends sida. Du kan visa inlägg genom att besöka vän journal sidan.

Domain Forwarding

Om du använder domän vidarebefordran, kan du inte visa skyddade poster på din vänner sida som läses genom det vidarebefordrade webbadressen. Enligt LiveJournal.com kan LiveJournal cookies inte fram till domännamn off-site. Dessutom kan du inte visa vänners poster som har markerats olämpligt för minderåriga eller personer under 18 år. Om du vill visa dina vänners inlägg, skriv in platsen för din journal på LiveJournal.com Gå till dina vänner "för att visa sina inlägg normalt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com