Global adresslista Problem

August 3

Global adresslista Problem


Microsoft Outlook e-postprogram har en global adresslista som innehåller namn och e-postadresser till alla i en organisation. Microsoft Exchange Server-administratören skapar och uppdaterar denna lista. Du kan också ladda ner globala adresslistan för användning offline. Människor har upplevt vissa problem med detta globala adresslistan.

uppdatering Problem

En missbrukare har upplevt med Microsoft Outlook globala adresslistan funktion avser att uppdatera den. När ett företag uppdaterar sin server, har användarna funnit att deras globala adresslistan inte har uppdaterats. Det kan vara tom. Andra användare har funnit att den globala adresslistan minns gamla adresser, snarare än att uppdatera med de nya adresserna.

Synkronisera med mobila enheter

En annan globala adresslistan problem avser synkronisera adresser med mobila enheter, såsom björnbär och andra smartphones. Till exempel, skrev en användare på en online BlackBerry supportforum att han har ett synkroniseringsproblem för kontakter som är i hans personliga adressbok och vars kontakt information finns även i sin globala adresslistan. För dessa kontakter, synkroniserar all information utom sina e-postadresser. Detta innebär att han måste få tillgång till sin personliga adressbok till e-post dessa kontakter och kan inte använda sin BlackBerry.

saknas Adresser

Ibland användare upplever ett problem som rör inte hitta en kontakt på deras globala adresslistan. Kontakten kan vara synlig för andra men inte dyker upp på en persons system. En annan variant på detta saknas adresser problem är att när systemadministratören lägger till nya användare till den globala adresslistan, visar de inte upp på systemet. Och ibland användare har funnit att en viss ny grupp de har skapat på sin globala adresslistan inte dyker upp när de vill e-posta dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com