Hur man söker efter en gammal skolkamrat

June 13

Söka efter en gammal vän på Facebook har aldrig varit lättare, delvis tack vare tekniken. Den sociala nätverk webbplats kan du hålla kontakten med vänner och återknyta bekantskapen med gamla. Du kan även söka på webbplatsen för vänner du visste uppväxt men aldrig gick i skolan med. Många skapa profiler som innehåller deras jungfru och gifta namn, så det är möjligt att hitta någon som har ändrat sitt namn efter äktenskapet. När du hittar den person du söker efter, är det upp till dig att göra anslutningen.

Instruktioner

Hur man söker efter en gammal skolkamrat på Facebook

1 Registrera dig för ett Facebook-konto gratis. Allt du behöver är en e-postadress. Om du använder din egen för- och efternamn som en ID, kan nya och gamla skolkamrater hitta dig lätt.

2 Logga in på Facebook och uppdatera din profil. Lägga till en bild av dig själv och uppdatera din hemstad, skola information, sysselsättning historia, kan klubbar, hobbies och intressen att göra det lättare för gamla vänner att hitta dig. Facebook tillåter användare att begränsa sitt sökande efter gamla vänner med hjälp av sökord från användarprofiler.

3 Sök efter gamla vänner genom att skriva in sitt första och sista namn i sökfältet i det övre högra hörnet på sidan. Var noga med att skriva in personens för- och efternamn som du letar efter. Det är också en bra idé att ta med en gift och flicknamn om du känner det.

4 Begränsa din Facebook sökning med skolans namn. Facebook säger att du kan ha bättre tur att hitta en gammal vän du gick i skolan med genom att söka i skolan ni båda deltog.

5 Sök dina vänners profiler för gemensamma vänner du kan ha. Dina nuvarande vänner kan redan vara Facebook vänner med den person du letar efter.

Tips

  • Om du letar efter en gammal vän från college och kan inte hitta henne på Facebook, kan du kontrollera din college alumner katalog.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com