Hur man använder en parabolantenn Som Wi-Fi Antenn

June 18

Hur man använder en parabolantenn Som Wi-Fi Antenn


Konvertera en parabolantenn till en Wi-Fi-antenn kan avsevärt öka utbudet för att ta emot trådlösa signaler. I själva verket var världsrekord för att skicka och ta emot trådlösa signaler in med en parabolantenn som mottagare.

Instruktioner

framställning Antenn

1 Avlägsna kopparkärnan från tre kärntråden. Du kommer att göra detta till din antenn. Med hjälp av en markör, mäta kabeln så det är 244 mm. Trimma den till denna storlek.

2 Mät mittpunkten av din tråd och göra en markering med din markör. Sedan, med hjälp av de två uppsättningarna av tänger, gör en 90 graders böj i tråden. Nu markera mittpunkten av dessa två segment. Gör en 90 graders böj bort från den initiala böj. Du borde ha något som ser ut som en "m". Om du har gjort en fyrkant, böjde du på fel sätt. Börja om med en rak bit tråd.

3 På den vänstra sidan av den initiala 90 graders böj, markera mittpunkterna på de två segmenten. Med hjälp av tång, gör 90 graders böjar på dessa mittpunkter. Du försöker skapa en ruta ur kabeln, så att du kommer att göra dessa kurvor bort från den ursprungliga böj. Om det görs på rätt sätt, bör du ha en fyrkant på vänster sida av den ursprungliga böj. Nu gör samma sak på vänster sida. Detta är din antenn.

Fäst Antenna Mount

4 Skär två, tre-tums bitar av koppartråd. Löda den första delen till utsidan av den upphöjda cirkulära delen av den N-kontakt som inte är gängad. Prova först med lödkolven; Om det inte fungerar, använder en mini butan värmare för att löda den. Löda den andra biten till insidan av samma upphöjda cirkulärt stycke.

5 Epoxi den svarta plastvinkelrätt mot kopparstycket. När det har torkat, borra ett hål i mitten av mattan som den upphöjda cirkulära delen av N-kontakten kan passa igenom. Detta kan ta olika borrkronor för att rymma den lödda tråden. Se till att hålla borren rakt upp och ner.

6 Placera N-kontakt gänga nedåt på arbetsytan. Sänk koppar / plastmatta, plast sidan nedåt, så att N-kontakten sticker upp genom hålen du borrade. Böja skrot kopparplåtar så att de är ungefär 90 grader vardera. Du kommer att använda dessa för att hålla trådantenn 15 cm från kopparmattan, så placera remsorna så att de står upp runt N-kontakt. Ta trådantennen och placera den så att dess mitt är mellan de två koppartrådar som sticker upp, och så att den vilar på toppen av kopparbanden, 15 cm från kopparplattan.

7 Löda trådantennen till kablar stickning av N-kontakt. Ta tid att löda de lösa ändarna av trådantennen tillsammans så att antennen är en kontinuerlig slinga. När den har svalnat, trimma överskottet tråd kommer utanför N-kontakt och ta bort koppar klipp.

8 Ta bort fodret horn, det som sticker ut framför parabolantenn. Ta isär med hjälp av en skruvmejsel och ta bort de inre komponenterna. Montera antennen stycket genom att placera N-kontakt i den cirkulära öppningen. bifoga sedan koaxialkabeln till den andra sidan. Twist tills fingrarna. Om det är löst alls, applicera epoxi till anslutningen. Sätt tillbaka fästet till parabolantenn.

Tips

  • Vid lödning, gör det i ett ventilerat utrymme. Använd handskar och se till att dra järnet när du är klar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com