Hur Transfer Startlogic till GoDaddy

September 8

Hur Transfer Startlogic till GoDaddy


Startlogic och GoDaddy är både webbhotell företag. Ett webbhotell är en tjänst som gör webbplatsdomäner tillgängliga på Internet. Utan ett webbhotell, representerar ett domännamn en potentiell adress på Internet. Om din webbplats domän för närvarande värd Startlogic och du vill överföra den till GoDaddy, måste du utföra en domän överföring från en värd till en annan. Innan du startar överföringen dock måste du spara alla din webbplats filer som är lagrade på Startlogic-servern. Dessa webbplats filer kommer att behöva laddas upp till GoDaddy servern när domänen överföringen är klar.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Startlogic konto. Navigera till din "Kontrollpanelen."

2 Klicka på "Domain Central" i avsnittet "Domän" i Kontrollpanelen. Klicka på plustecknet bredvid den domän som du vill överföra till GoDaddy. Gå till fliken "Säkerhet". Klicka på "Lås Domain." Klicka på "Inaktivera Domain Privacy."

3 Klicka på "Transfer" fliken. Klicka på "Skicka Auth-Info-koden."

4 Kontrollera din Startlogic administration e-postkonto för överföring behörighetskod.

5 Gå till "Domain Transfer" webbsida på GoDaddy webbplats. Ange domännamnet för närvarande värd Startlogic, i "Ange det domännamn du överför" låda. Klicka på "Go". Klicka på "Till kassan".

6 Följ anvisningarna på skärmen, wizard-stil anvisningar för att slutföra din GoDaddy beställning. Du kommer att bli ombedd att välja de inställningar du vill använda för ditt domännamn. Lägg ytterligare integritetsskydd du vill ditt domännamn har. Välj antal e-postadresser som du vill att ditt GoDaddy konto ha. Välj en GoDaddy hosting plan.

7 Granska din beställning sammanfattning. Klicka på "Fortsätt till kassan."

8 Slutföra "Skapa ett konto" form. Formen är självförklarande. I del, ombeds du att ange ditt namn, adress, telefonnummer, och att skapa GoDaddy konto inloggningsuppgifter. Klicka på "Fortsätt till kassan."

9 Ange din faktureringsinformation. Du kan välja att betala med kreditkort, presentkort, check eller PayPal. När din faktureringsinformation har godkänts, kommer GoDaddy skicka ett mail som innehåller ett ID-nummer, nyckelkod och en länk för att bekräfta din begäran om överföring.

10 Kontrollera ditt e-postkonto för GoDaddy e-postbekräftelse. Följ bekräftelse länken i e-postmeddelandet. Ange ID-nummer och nyckelkoden i rutorna som tillhandahålls på den länkade webbsidan. Ange Startlogic behörighetskod, som erhållits i steg 4, i lämplig ruta. Tryck enter." Överföringen börjar. Det kan ta upp till fem kalenderdagar för att slutföra. När överföringen är klar, kommer du inte längre har tillgång till detta område på Startlogic. Du kommer att behöva logga in på ditt GoDaddy konto för att komma åt domänen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com