Vad finns i Microsoft Works?

August 16

Microsofts Office-paket kan tyckas dyrt och är utanför budgetar många användare. Lyckligtvis har företaget hållit sparsam i åtanke med utvecklingen av sin Microsoft Works paket, som levereras med ordbehandling, kalkylblad, kalender och databasapplikationer. Från och med dagen för offentliggörandet, Works 9 är den aktuella versionen av produktiviteten paketet, som i huvudsak är en urvattnad version av Office-paket.

kalkylprogram

Varje Works Ansökan kommer med en enkel, okomplicerad namn. Till exempel Works kalkylblad är, ja, ett kalkylprogram baserat på Excel ansökan ingår i Office-paket. Fungerar kalkylblad kan du utföra ett sortiment av hushållsrelaterade uppgifter, såsom planering hem förbättringar, organisera sysslor och spåra en personlig budget. Fungerar kalkylblad fungerar på samma sätt till Excel och även låter dig öppna filer som skapats i Excel-versioner släpptes mellan 1997 och 2007. Liksom Excel, Works kalkylblad är ett mångsidigt verktyg som kan användas för att spåra mål, skapa turnering slutspel konsoler och spåra enskilda och gruppstatistik.

Ordbehandlingsprogram

Works ordbehandlare ansökan, som Microsoft Word, ger dig de verktyg som behövs för att skriva brev, skapa meritförteckningar och generera gratulationskort. Works ordbehandlare har mallar, språkverktyg och en inbyggd ordlista för att hjälpa dig skapa proffsiga och korrekta dokument. Ord kan vara branschstandard när det gäller fullfjädrade ordbehandlingsprogram, men Works ordbehandlare ger det viktigaste du behöver för att utföra grundläggande ordbehandling uppgifter. Du kan använda Works ordbehandlare för att öppna, redigera och dela filer som skapats i Word versioner släpptes under samma tidsperiod som Excel, och vice versa.

kalenderprogram

Works kalender program ger dig möjlighet att kombinera upp till 32 kalendrar i ett syfte att hålla koll på schemat i ditt hushåll eller företag. Du kan justera kalendervyer i Works kalender som ska visas i månad, vecka eller dag format som kan skrivas ut eller skapats för användning på en webbplats med hjälp av programmets HTML exportfunktionen. Programmets sidofältet som visas på den vänstra sidan av var och en av programmets skärmar, kan du visa den aktuella månaden och bläddra bakåt och framåt för att visa framtida och senaste månaderna.

Diverse

The Works Task Launcher ger enkel åtkomst till alla företagsprogram från bekvämligheten av ett fönster, som också ger dig tillgång till alla Office-program som finns i datorn. Works databasprogram hjälper dig att producera och hantera kontaktlistor och har en mängd olika mallar som syftar till att lägga till lite stil på dina kontaktlistor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com