Så här uppgraderar en Notebook Grafikkort

December 9

Medan de flesta bärbara datorer inte har grafikkort som kan uppgraderas, vissa typer av bärbara datorer, främst de som är avsedda för spel eller köra avancerade tillämpningar. Dessa typer av bärbara datorer har "diskret" grafikkort, som är fysiskt åtskilda från den bärbara datorns moderkort. När det gäller dessa bärbara datorer, om den bärbara datorn tillverkaren producerade uppgraderingar grafikkort, kan du köpa en uppgraderad grafikkort och uppgradera din bärbara datorns grafikkort.

Instruktioner

1 Kontakta tillverkaren av din bärbara dator och se om din bärbara dator grafikkort kan uppgraderas. Du kan ringa, e-post eller gå online till webbplatsen för den bärbara datorn tillverkaren. Du kommer att behöva ge märke och modell av din bärbara dator vid kontroll för att se om det finns grafik uppgraderingar kort tillgängliga.

2 Köp en uppgraderad bärbara grafikkort från din bärbara datortillverkaren (om sådan finns). Denna uppgradering kan göras från en tredje part, men eftersom den bärbara datortillverkare är de som utvecklar grafikkort för sina bärbara datorer, kommer det att bli i slutändan lättare att köpa kortet direkt från tillverkaren. Du kommer också att ha mindre risk för att köpa fel grafikkort.

3 Installera den uppgraderade grafikkortet i din bärbara dator. Denna uppgift bör inte utföras om du har avancerade kunskaper att ta isär bärbara datorer och tillverkaren har listat denna typ av process som en som hemanvändare kan utföra. Alternativet är att få en datortekniker från datorn tillverkningsföretag för att få del ut och installera det, sparar du huvudvärk av att installera den själv.

Tips

  • Vissa företag garantin ogiltig om du öppnar den bärbara datorns fallet, så vara medvetna om denna risk om du försöker att utföra uppgraderingen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com