Hur man laddar ner YouTube-videor till en dator

November 27

Även om många användare bara titta på videoklipp på YouTube, är det också möjligt att ladda ner filmer från YouTube till din dator med hjälp av programvara från tredje part. Moyea YouTube FLV Downloader är ett exempel på ett gratis program som du kan använda för att ladda ner YouTube-videor, eller så kan du hoppa över programvaruinstallation och använda en webbläsare plugin för denna uppgift. Video DownloadHelper är en Firefox add-on, medan Chrome YouTube Downloader är en Chrome förlängning. Även om dessa program är optimerade för olika webbläsare, kan du använda antingen kopiera YouTube-videor till din dator.

Instruktioner

Moyea YouTube FLV Downloader

1 Ladda ner och installera Moyea YouTube FLV Downloader. Du kan få gratis programvara från utvecklarens webbplats (länk i Resources).

2 Starta webbläsaren och besök YouTube-sida med videon du vill ladda ner. En "Fånga en ny webbadress" visas längst ned på sidan när media laster.

3 Klicka på "Download" knappen för att öppna den nya Download fönstret.

4 Ange ett filnamn för de nedladdade media i "Spara som" fältet och välj en destination lagring i "Spara till" fältet.

5 Klicka på "OK". Appen visar ett bekräftelsemeddelande när nedladdningen är klar.

video DownloadHelper

6 Ladda ner och installera Firefox om du inte redan har denna webbläsare på datorn (länk i Resources).

7 Starta Firefox och besöka Video DownloadHelper produktsidan. Klicka på "+ Lägg till Firefox" knappen och följ anvisningarna på skärmen för att ställa in add-on. Klicka på "Omstart" att återuppta Firefox med video DownloadHelper aktiverat.

8 Besök videosida YouTube. När Video DownloadHelper erkänner media, animeras dess ikon i verktygsfältet.

9 Klicka på nedåtpilen bredvid ikonen Video DownloadHelper att öppna en rullgardinsmenyn. Välj en kodning av media som du vill hämta. Välj "Download" alternativ från fly-out-menyn.

10 Följ anvisningarna på skärmen för att ladda ner YouTube-video till din dator. Video DownloadHelper visar ett bekräftelsemeddelande när nedladdningen är klar.

Chrome YouTube Downloader

11 Ladda ner och installera Chrome om du inte redan har det. Detta fria webbläsare är tillgänglig från Google Chrome Extensions webbplats (länk i Resources).

12 Starta Chrome och navigera till Chrome YouTube Downloader produktsida. Klicka på "Lägg till i Chrome" -knappen och följ anvisningarna på skärmen för att ställa in förlängningen. Chrome visar ett bekräftelsemeddelande när insticksprogrammet är aktiverat.

13 Besök YouTube sida med den video du vill ladda ner. En "Download" -knappen visas under videospelaren, bredvid "Like", "Dislike", "Lägg till", "Dela" och "Flag" -knapparna.

14 Klicka på pilen bredvid "Download" knappen för att öppna en rullgardinsmenyn och välj media kodning som vill hämta. YouTube-video kommer att kopieras till standardhämtningskatalog.

Tips

  • YouTube tillåter innehållsproducenter att lägga upp videor under Creative Commons-licens, vilket ger användare behörighet att återanvända videon. YouTube-videor som gjorts tillgänglig under Creative Commons-licens är taggade i enlighet med i sökresultaten, och de är de enda tillgångar som visar en YouTube-sanktionerad "Download" -knappen. För att komma åt den här funktionen på en YouTube-video med en Creative Commons-licens, expandera video beskrivning området, klicka på "Download" -knappen och följ anvisningarna på skärmen för att kopiera högkvalitativa MP4 kodning till din dator.
  • Innan du laddar ner en YouTube-video med programvara från tredje part, måste du se till att verksamheten är copyright-kompatibel med fair use doktrinen. Om du inte har fått tillstånd från innehållsskapare, att varje försök att tjäna pengar och omfördela media är olagligt om du inte äger rättigheterna till den. Du kan dock ladda ner YouTube-videor för din egen privata, personligt bruk.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com