Hur Anpassa Ventrilo

August 2

Ventrilo är en Voice-over IP (VoIP) kommunikation programvara. Många onlinespelare använder Ventrilo för att kommunicera med andra online-spelare medan du spelar. Gränssnittet är enkelt nog att användarna kan lära sig att använda Ventrilo funktioner snabbt. Nedan finns grundläggande funktioner som du kan anpassa när du har ställt in din Ventrilo programvara.

Instruktioner

1 Öppna Ventrilo programmet och välj piltangent av ditt användarnamn. I fönstret Setup anger den fonetiska ljudet av ditt namn i "Phonetic fältet." Tryck på play-knappen för att höra ljudet. Välj "OK" när du är klar.

2 Öppna inställningsfönstret genom att använda "Setup" -knappen. Detta fönster innehåller en hel del av de funktioner som du kommer att vilja att manipulera.

3 Justera serverinställningar. Följ med på en server och markera ditt användarnamn. Högerklicka för att få upp en meny. Välj "Ändra tillstånd" för att tillåta eller inaktivera inkommande sidor från andra användare, användare till användare kommunikation och inspelning av dina konversationer.

4 Normalisera ljudet. Kontrollera "Direct ljud" i "Voice" skärm och tryck på "SFX" -knappen. Välj kompressorn genom att klicka på för att markera det och klicka på knappen "Lägg till". Förändringarna kompressor ljud baserat på de värden du anger. Justera följande egenskaper baserat på vad du vill ha för varje "Threshold" för att ställa den punkt då kompressorn börjar att ändra ljudegenskaper "Gain" för hur högt du vill att andra ska vara, "Attack" för att ändra graden av volymen ändra och "Release" för den takt det tar kompressorstopp ändra ljud. Justera förhållandet för att bestämma hur mycket något ljud kan få ändras. Pre-fördröjning ska ställas in på den högsta för att ge kompressorn några millisekunder för att avgöra hur mycket förändring som behövs.

5 Kontrollera "Använd-push to talk" hotkey i "Voice" skärmen för att välja den här funktionen. "Push-to-talk" bara tillåter ljudet att gå till Ventrilo servern när du har varm tangenten nedtryckt. Du kan välja kortkommando du vill använda genom att klicka på fältet bredvid snabbtangenten och trycka på knappen.

6 Gå till fliken "Händelser". Ändra anmälningar för olika händelser baserat på vad du vill höra. Som en exempel ändra byta kanal från en wave-fil till "text-till-tal."

7 Experiment på egen hand med mer avancerade funktioner och leka med de funktioner ovan tills du är bekväm med dina Ventrilo inställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com