Hur man använder en dator som en telefon för gratis

July 14

Hur man använder en dator som en telefon för gratis


Även om det är obestridligt att datorer revolutionerat världen av post och skriftlig kommunikation, datorer och Internet har också revolutionerat sättet vi kommunicerar via röst. Genom Voice over IP (VoIP) teknologi, det finns flera fria sätt att göra telefonsamtal om din dator.

Instruktioner

Hur man använder en dator som en telefon för gratis

1 Ladda ner och installera Skype. Skype är ett gratis VoIP-program som tillåter dig att ringa andra Skype-användare från din dator gratis. Det är i allmänhet betraktas som industristandard och bästa gratis VoIP-program för närvarande finns (se resurser).

2 Registrera dig för ett Skype-namn. Starta Skype-programmet och klicka på den lilla blå länken längst ner i fönstret som säger "Registrera dig för ett Skype-namn." Du måste ange viss personlig information, såsom namn och e-postadress. Skicka formuläret och logga in på Skype-tjänsten.

3 Lägg till vänner i kontaktlistan. Bjuda in vänner och familj att gå med i Skype-tjänsten och sedan lägga till sina Skype namn i kontaktlistan genom att skriva in det i den översta rutan i Skype-fönstret under fliken "Kontakt". Efter en kontakt har accepterat dig som en gemensam vän, kommer du att kunna ringa dem med hjälp av Skype-tjänsten.

4 Ringa ett samtal. Markera bara Skype-namnet på den person du vill ringa upp och tryck sedan på den gröna "call" längst ner i Skype-fönstret. När den andra parten tar emot samtalet kommer du att kunna hålla en vanlig telefon samtal. När du vill avsluta samtalet, tryck på den röda "avsluta samtal" -knappen för att avsluta anslutningen.

Tips

  • Du måste ha en höghastighetsanslutning till Internet (t.ex. DSL eller kabel) för att använda VoIP-program. Fjärranslutningar inte har den nödvändiga bandbredden för att stödja dessa anslutningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com