Hur man gör Facebook sluta visa en sammanfattning av uppdateringar

July 17

Hur man gör Facebook sluta visa en sammanfattning av uppdateringar


Facebook socialt nätverkande webbplats skickar meddelanden till din e-postadress när du får något på Facebook. Du har två alternativ för dessa meddelanden: du kan ha Facebook skicka varje uppdatering en i taget, eller så kan du ha Facebook visa en sammanfattning av dina uppdateringar. Medan de tidigare nedskärningar tillbaka på e-röran, kan det inte vara önskvärt att alla Facebook-användare. Om du vill ändra e-postuppdateringar till den senare, kan du göra det från menyn Kontoinställningar.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till Facebook.com. Skriv dina Facebook-inloggningsuppgifter i fälten och klicka på "Logga in" för att logga in på ditt Facebook-konto.

2 Klicka på pilen till höger om "Home" -ikonen högst upp på din Facebook-hemsida. Välj "Kontoinställningar" alternativ från rullgardinsmenyn.

3 Klicka på "Meddelanden" för att se dina aviseringsinställningar.

4 Ta bort bocken under "E-post Frequency" rubrik.

5 Klicka på länken "Redigera" till höger om den typ meddelande om att du vill skickas till din e-post och placera en bock bredvid anmälan subtyp du vill skickas. Med "E-post Frequency" alternativet avmarkerat och individuell typ anmälan väljs kommer Facebook inte längre skicka dig en sammanfattning av dina uppdateringar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com