Hur man håller Red Dot visas på Laddar foton i Firefox

July 19

När du besöker en webbplats i Firefox och Firefox kan inte ladda bilder på sidan, visar webbläsaren en ikon med en liten röd prick på sidan där bilden ska vara. Om du ser den röda pricken ofta kan du ha Firefox inrättas för att blockera vissa bilder lastning. Du kan hålla från att se platshållare röda punktbilden genom att korrigera Firefox tillstånd och ta bort alla webbplatser från listan över undantag så att Firefox laddar alltid bilder korrekt.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och klicka på orange "Firefox" knappen i det övre vänstra hörnet. Rulla över och klicka på "Alternativ". En Alternativ fönster visas.

2 Klicka på fliken "Innehåll" och sedan kontrollera "Ladda bilder automatiskt" och "Aktivera JavaScript".

3 Klicka på knappen "Undantag" bredvid "Hämta bilder automatiskt." Ett nytt fönster visas.

4 Klicka på "Ta bort alla webbplatser" -knappen och klicka sedan på "Close". Detta tar bort alla domäner i listan över domäner som Firefox inte kommer att ladda bilder.

5 Skriv "about: config" ". Enter" i webbläsarens adressfält och tryck på Godkänner villkoren och klicka på "Jag ska vara försiktig, jag lovar!"

6 Skriv "permissions.default.image" i "Filter" bar och högerklicka på den nedan. Välj "Ändra". Input "1" i fältet och klicka på "OK".

7 Skriv "image.animation_mode" i "Filter" bar och högerklicka på den nedan. Välj "Ändra". Input "normal" i fältet och klicka på "OK".

8 Stäng Firefox och starta om webbläsaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com