Hur man skapar en kvittering sidan i Dreamweaver

January 9

Hur man skapar en kvittering sidan i Dreamweaver


Adobe Dreamweaver är ett populärt program som används av webbdesigners för att skapa webbsidor. När du har skapat en mall för din webbplats, kommer att utforma ytterligare sidor vara lätt. Kvitterings sidor ger bekräftelse till användare när de registrerar sig för ett nyhetsbrev eller fylla i ett formulär för att överföra information. De är snabba att skapa eftersom de inte kräver mycket text och lägga till professionalism till din webbplats.

Instruktioner

1 Klicka på "File" och sedan "Ny." Välj "HTML-sida" från kategorin Tom sida i dialogrutan Nytt dokument. Om du vill att din bekräftelse för att innehålla samma CSS-layout som dina tidigare sidor väljer en CSS-layout från Layout kolonnen. Från DocType (DTD) menyn, välj en av XHTML dokument-typ definitioner. Detta ger dig fördelarna med XML och samtidigt säkerställa kompatibilitet med äldre versioner.

2 Välj en plats för layoutens CSS från Layout CSS popupmenyn, om du har valt en CSS-layout från föregående steg. "Lägg to head", tillägger CSS för layouten till chefen för den nya sidan. "Skapa ny fil", tillägger CSS för layouten i en ny extern CSS-fil, bifoga den nya formatmallen till din sida. "Länka till befintlig fil" är användbart när du använder samma CSS-layout i flera dokument. Klicka på "Koppla formatmall" ikonen för att välja en befintlig CSS-formatmall.

3 Klicka på "Skapa". Klicka på "Design" -fliken för att öppna textredigeraren. Skriv din bekräftelse hälsning.

4 Klicka på "File" och sedan "Spara". Navigera till den mapp där du vill spara filen. Det är bäst att hålla alla filer för en webbplats sparas i samma mapp. Skriv in ett namn på filen och klicka på "Spara".

Tips

  • Klicka på "Inställningar" när du skapar din fil för att ändra dokumenttyp, kodning och filtillägg.
  • För att ladda ner sidans innehåll design från Dreamweaver Exchange, klicka på "Get More innehåll" när du skapar filen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com