Hur man permanent ändra teckenstorleken för e-post i Microsoft Outlook

May 4

Hur man permanent ändra teckenstorleken för e-post i Microsoft Outlook


Microsoft Outlook, e-postklienten i Microsoft Office utbredda svit av produktivitetsprogram, erbjuder användarna en mängd olika alternativ för att anpassa upplevelsen av att läsa, skriva och organisera e-postmeddelanden. Ett av de enklaste sätten att anpassa e-post i Outlook är att ändra teckensnitt eller teckenstorlek som ska användas i e-postmeddelanden. Permanent ändra teckenstorleken för e-post i Microsoft Outlook är inte svårt att göra, tack vare en enkel uppsättning menyalternativ.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Verktyg" längst upp på skärmen och välj sedan "Alternativ".

2 Klicka på "E-postformat" -fliken och sedan välja "Papper och typsnitt" -fliken.

3 Klicka på "personlig brevpapper." Visningsalternativ för att ändra typsnitt och storlek på e-postmeddelanden du komponera, läsa, svara på eller vidarebefordra till någon annan.

4 Klicka på "Font" -knappen för de förändringar du vill göra. Till exempel, för att ändra teckenstorlek för e-postmeddelanden du skriver till andra, klicka på "Font" knappen nedan Meddelanden alternativet New Mail.

5 Välj den nya teckenstorlek du vill från popup-rutan. Klicka på "OK" på denna pop-up fönster, på brevpapper och teckensnitt rutan och på Alternativ rutan.

Tips

  • Välj en gemensam teckensnitt när du byter typsnitt i Microsoft Outlook, enligt Microsoft, kommer mottagarna inte att kunna läsa ditt meddelande på rätt sätt om du väljer en unik teckensnitt som de inte har.
  • Observera att teckenstorlek ändringar som du anger i Microsoft Outlook gäller endast oformaterad text e-post. Meddelanden i HTML-format kan inte ändra teckenstorlek på detta sätt på grund av begränsningar i kodning av e-postmeddelandet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com