Tekniker för Paint Manipulation

April 28

Tekniker för Paint Manipulation


Ibland förbises, är Windows 7-versionen av Microsoft Paint en fri och snabb, lätt digital fotoredigerare. Programmet erbjuder en rad funktioner som kan göra grundläggande fotoredigering mindre av en börda. Lär dig några av programmets tekniker för att redigera digitala bilder.

Ändra storlek på foton

Bilder kan enkelt ändra storlek i Microsoft Paint. Den "Resize" -funktionen ändrar mätningar i inches eller pixlar. Beskärningsverktyget kan du välja en del av bilden vid en viss storlek och eliminera resten.

Rotera ett foto

Ett foto kan roteras 90 grader eller vänt horisontellt eller vertikalt i Microsoft Paint. Denna funktion gör det foto som ska justeras för olika typer av papper eller bildorienteringar.

Lägga till text till foton

Microsoft Paint erbjuder möjligheten att bädda in text i ett foto. "Text" verktyget kan du skapa text som har en transparent eller färgad bakgrund. Text med en transparent bakgrund kan placeras ovanpå en bild utan att skymma bilden. Text med en färgad ruta som bakgrund kan hjälpa texten sticker ut från fotot.

Lägg till en kreativ Look

Bilder kan förbättras genom att tillsätta en kreativ overlay. Skapa en låda som täcker hela eller delar av ett foto och ändra "Fill" i rutan. Det finns flera typer av fyllnads förbättringar, bland annat krita, oljefärg, marknad, penna och akvarelleffekter. Efter att ha valt en fyllnings typ, kan färgen på fyllningen justeras.

Simulera Foto Lens Färgvariationer

Det är möjligt att simulera olika fotoobjektiveffekter med färger. Denna teknik innebär täcker bilden med en låda, välja "Marker" fylla och justera färgen. Bilder kan göras för att ljusare, mörkare eller tonat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com