Felsökning Skicka & Ta emot Problem med Outlook Express

April 30

Felsökning Skicka & Ta emot Problem med Outlook Express


Outlook Express är standard e-postklient i Microsoft Windows XP. När du startar programmet, Outlook Express försöker ansluta till e-postservern för att hämta nya meddelanden och skicka alla objekt som du har sparat i din utkorg. Om detta misslyckas, kommer du att få en "skicka och ta emot" fel. En mängd olika faktorer kan orsaka detta problem, och det finns flera sätt att felsöka den.

Instruktioner

1 Kontrollera att du är ansluten till Internet genom att öppna en webbläsare och navigera till en webbsida. Om sidan laddas är du ansluten till Internet. Om du inte är ansluten, kommer Outlook Express inte kan få tillgång till e-postservern och kommer att producera en "skicka och ta emot" fel.

2 Öppna Outlook Express ansökan.

3 Gå till menyn "Verktyg" längst upp i fönstret och välj "Konton".

4 Gå till "Mail" -fliken och dubbelklicka på namnet på ditt e-postkonto.

5 Gå till fliken "Servrar" och se till att du har angett rätt inkommande och utgående serveradresser. Din e-postleverantör kan ge dig rätt adresser.

6 Gå till fliken "Avancerat" och dubbelkolla att du har angett rätt portinställningar. Vissa e-postleverantörer kräver att du använder specifika portar vid anslutning till ditt konto via en skrivbordsklient.

7 Inaktivera din brandvägg och antivirusprogram tillfälligt för att se om det löser problemet. Ibland säkerhetsprogram kan blockera nätverksanslutningar som behövs av Outlook Express.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com