Skillnaden mellan Outlook 2003 och Outlook 2007

May 4

Microsoft Outlook 2007 är en uppdaterad version av Microsofts populära personlig information programvara. Outlook 2007 används främst för e-post, men det ger också en kalender, Task Manager och Contact Manager.

Betydelse

Outlook 2007 är den första versionen av programvaran uppdateras för att matcha det nya utseendet av Windows som debuterade med Windows Vista. Jämfört med Office 2003, är 2007 års version mer beroende av grafik och färger för att organisera meddelanden.

typer

Office 2003 levereras med alla versioner av Office, medan Office 2007 inte ingår i Office Home and Student Edition. Home and Student Edition erbjuds till ett lägre pris och marknadsförs mot studenter och unga yrkesverksamma som inte kräver byråns Exchange Integration Server.

Funktioner

Den viktigaste komponenten i Outlook 2003 och 2007 är dess e-läsare. Men Outlook 2007 lägger till nya funktioner, som möjligheten att skicka textmeddelanden från programmet.

fördelar

Båda versionerna av Outlook tillåter flera e-postkonton att ändringen synkroniseras på en användares skrivbord, vilket gör det lätt att hålla alla dina e-postmeddelanden och kontakter på ett ställe. Men till skillnad från Outlook 2003, Outlook 2007 lagra e-postarkiv separat för varje e-postkonto, vilket innebär att säkerhetskopiorna för varje konto är mindre.

Historia

Outlook har utvecklats bilda en enkel e-postklient till en allrengöringsmedel Information Manager som använder Exchange-server-teknik för att tillåta filer som ska synkroniseras mellan flera datorer och bärbara enheter som smarta telefoner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com