Microsoft Office Outlook 2003 Tutorial

May 3

Microsoft Office Outlook 2003 Tutorial


Datoranvändare som är nya programvaran Microsoft Outlook 2003 kan vara lite osäker när de först titta på programmet. Outlook är ett kraftfullt program med många funktioner, men det är inställd på ett logiskt och enkelt sätt. Med lite hjälp kan du vara igång och utnyttja Outlook för att hantera alla dina e-postmeddelanden, uppgifter, möten och kontakter.

Instruktioner

1 Ställ upp Outlook ordentligt genom att se till att välja den som standardpostklient under installationen. Välj "Ja" när du tillfrågas.

2 Konfigurera Outlook för e-postkontot genom att ange din kontoinformation. Du kommer att bli tillfrågad om informationen. Ange ditt namn, annan kontoinformation, samt de inkommande och utgående serveradresser i textrutor för dem.

3 Klicka på menyn "Go", och en rullgardinsmeny visas med alternativ för att välja mellan de post, kalender, kontakter, uppgifter och anteckningar rutor av Outlook 2003. Du kan också klicka på någon av dessa fyra ikoner, som ligger på Nere till vänster i fönstret Outlook.

4 Skapa en ny post i Outlook genom att klicka på menyn "Ny" längst upp i fönstret Outlook. Du kan sedan välja att skapa en ny e-post, lägga till en kontakt, till ett möte, eller lägga till en ny uppgift eller anteckning.

5 Sortera någon av dina artiklar för enkel avläsning och organisera genom att klicka på fältetiketten längst upp i navigeringsfönstret genom vilken du vill filtrera informationen. Skriv sedan det första bokstav eller en siffra på tangentbordet för sorteringen. Till exempel i vägvisarrutan, klicka på "Till" och skriv sedan bokstaven "A". Outlook kommer att sortera och sedan visa alla e-postmeddelanden som du har skickat till någon med ett namn eller e-postadress som börjar med bokstaven "A".

6 Skicka och ta emot e-postmeddelanden manuellt genom att klicka på knappen "skicka och ta emot".

7 Skapa nya mappar och du kan organisera dina objekt för snabb referens. Klicka på menyn "Arkiv", välj "Ny", och klicka sedan på "Mapp." Sedan kan du helt enkelt dra och släppa objekt i mappen.

8 Anpassa utseendet på Outlook 2003 genom att klicka på "Visa", och sedan redigera "Aktuell vy", "navigeringsfönstret" och "Verktygsfält" för att passa dina preferenser.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com