Inaktivera Google Update.exe

January 28

Google Update verktyget (Google Update.exe) ansluts automatiskt till Internet och installerar uppdateringar för Google-program. Den installeras med flera Google-program, bland annat Google Toolbar och Google Desktop. En gång installerat, Google Update körs i bakgrunden, söka efter och installera uppdateringar från Google-servern. Eftersom Google Update är en extra process som förbrukar minne, inaktivera det kan spara systemresurser.

Instruktioner

1 Klicka på menyn på Windows "Start" och klicka på "Kontrollpanelen". Öppna "Administrationsverktyg" och klicka på "Schemaläggaren."

2 Klicka på "Schemaläggaren Library" och välj "GoogleUpdateTaskUser." Högerklicka på valet och klicka på "Ta bort". Klicka på "OK" för att inaktivera Google Update uppgiften. Stäng Kontrollpanelen.

3 Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort" nycklar tillsammans och klicka på "Aktivitetshanteraren" för att starta Aktivitetshanteraren. Klicka på fliken "Processer". Rulla nedåt i listan över processer, klicka på "GoogleUpdate.exe" och klicka på "Avsluta process" för att inaktivera processen. Avsluta eventuella dubbletter GoogleUpdate.exe processer. Stäng Aktivitetshanteraren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com