Hur att sudda någons ansikte i en video med hjälp av Photoshop

February 4

Du kan använda Photoshop för att sudda ut bilden av någons ansikte i MOV, MP4, AVI, och MPG genom att tillämpa "Blur" verktyg för varje ram av den importerade videon. Under arbetet bildruta för bildruta som är potentiellt tidskrävande, slutföra detta projekt visar hur du kan använda någon av Photoshop verktyg för redigering av stillbilder att redigera hela videosekvenser. Genom att göra så kan du skapa animeringar från grunden, lägga till specialeffekter till video eller helt enkelt lägga till titlar.

Instruktioner

1 Klicka på "Arkiv" -menyn "Öppna" kommandot, sedan navigera till och dubbelklicka på en videofil i ett av följande format: MOV, MP4, AVI, eller MPG. Photoshop kommer att ladda video för dig att redigera.

2 Klicka på menyn "Fönster" för att visa en lista över verktygstavlor finns i programmet, klicka på "Animation" panelen för att visa en tidslinje och andra verktyg för att hantera video.

3 Klicka på lodräta strecket i "Animation" panelens tidslinje fönster; Detta visar en rad av jämnt fördelade markörer märkta med tids specifikationer, till exempel "01:. 00f" Dessa specifikationer avser tiden uttryckt i timmar, minuter, sekunder och ramar.

4 Dra det lodräta strecket tills duken visar en ram för den person vars ansikte du vill oskärpa, släpp sedan musen för att möjliggöra redigering för denna ram.

5 Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en vattendroppe att köra "Blur" -kommandot, som låter dig interaktivt oskärpa bildelement.

6 Klicka med musen på personens ansikte och dra musen runt ansiktet för att sudda det.

7 Följ anvisningarna från steg 3 och 4 för att flytta fram tidslinjen fönstrets vertikala reglaget till nästa ram som visar ansikte bli suddig. Använd "Blur" verktyg som beskrivs i föregående steg för att sudda ut aktuella ramen ansikte. Fortsätt framåt på videon och oskärpa i ansiktet tills inga fler bilder visar ansiktet.

8 Klicka på ">" knappen längst ned på "Animation" panel för att spela upp videon. Ansiktet du tillämpat "Blur" verktyg för att visas suddig.

9 Klicka på menyn "Arkiv", klicka sedan på "Export" kommandot. Klicka på "Överför till video" kommandot, och sedan ett filnamn i fältet "Namn" textrutan. Klicka på "OK" för att spara videon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com