Hur man använder Embarq Mail Med Outlook Express

January 30

Hur man använder Embarq Mail Med Outlook Express


Outlook Express är en mindre fullfjädrad version av Microsofts populära Outlook ansökan. Som med Outlook, kan Outlook Express användare att skicka, ta emot, söka och hantera sin e-postkommunikation. På samma sätt kan varje ansökan användare dra fördel av sin e-post funktionalitet med hjälp av nästan alla konto leverantör, inklusive Embarq Mail, så länge har konfigurerats korrekt. När du vet var du ska leta, lägga till dessa inställningar i Outlook Express är en enkel process.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook Express.

2 Klicka på "Verktyg" i övre menyraden och välj "Konton" alternativet.

3 Välj "E-post" -fliken nära toppen av "Internet-konton" i dialogrutan. Klicka på "Lägg till" och välj "Mail" från den resulterande menyn.

4 Ange ditt namn i "Visningsnamn" fältet och klicka på "Nästa". Ange din e-postadress i motsvarande fält och klicka på "Nästa" igen.

5 Välj "POP3" från rullgardinsmenyn. Ange "pop.embarqmail.com" i det första fältet och "smtp.embarqmail.com" i den andra, bortsett citattecknen för båda värdena. Klicka på "Nästa".

6 Ange din e-postadress och lösenord i motsvarande fält. Kontrollera "Kom ihåg lösenord" om du vill att Outlook Express att komma ihåg dina inloggningsuppgifter. Klicka på "Nästa".

7 Klicka på "Finish" -knappen. Nu kan du skicka och ta emot Embarq e-post med Outlook Express.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com