Hur Synkronisera Outlook på två olika datorer

April 24

Hur Synkronisera Outlook på två olika datorer


Microsoft Outlook är en e-post som ofta används i ett företag eller personlig miljö. Om du använder Microsoft Outlook och har ett e-postkonto konfigurerat för att det, och du är också ofta på språng, kanske du vill veta hur du synkroniserar ditt konto hos båda datorerna. Detta kan möjliggöras genom att konfigurera Outlook för att ta emot e-post från ditt konto via IMAP.

Instruktioner

1 Öppna Outlook.

2 Klicka på "Info och Kontoinställningar" under "File" i menyraden.

3 Klicka på "Nytt konto" under "E-post" -fliken om din e-post inte redan är konfigurerad i Outlook. Klicka på "Redigera inställningar" på ditt konto annars.

4 Klicka för att manuellt mata in inställningarna för e-postservern.

5 Få de uppgifter som server för e-postleverantören. Hitta IMAP inställningar och inte POP3-inställningarna. Till exempel kommer den inkommande servern vara IMAP.youremailprovider.com. Observera att detta serverinformation tillsammans med din utgående server, såsom STMP.youremailprovider.com.

6 Klicka på "IMAP" i Outlook. Fyll i resten av fälten, vilket inkluderar att skriva i din e-postadress, namn, lösenord och serverinformation. Klicka på OK.

7 Upprepa dessa steg på den andra datorn. Med ditt e-postkonto synkroniseras upp genom IMAP-inställningar, kan du få tillgång till realtids konto på båda datorerna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com