Hur Redigera rubrik i en Wordpress Thesis

January 12

Hur Redigera rubrik i en Wordpress Thesis


Wordpress är ett öppen källkod blogg publicering ansökan som tillåter användare att skapa personliga webbplatser. Uppgraderingar, inklusive teman, tillåter webmaster att anpassa utseendet på webbplatsen för att matcha sitt varumärke eller personliga smak. Registrering krävs för att bygga en Wordpress blogg. När du loggat in, kan temat kan enkelt hanteras från menyn till vänster panelen.

Instruktioner

1 Navigera till wordpress.com och tillåter sidan att ladda. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för att komma åt ditt konto. Välj "Mitt konto" längst upp till vänster på sidan.

2 Klicka på "utseende" på vänster sida i menyraden. Välj "Teman" från rullgardinsmenyn som visas. Leta efter tema menyn visas på högst upp på skärmen, inklusive namnet "Thesis" och en alternativmeny nedan.

3 Använd menyn "Alternativ", som ligger högst upp på webbsidan för att anpassa ditt tema. Välj alternativet med titeln "Header" och låta den nya sidan att ladda. Använd anvisningarna på sidan för att ladda upp en bild, lägga till och redigera displaytext, ändra textfärgen eller återställa dina inställningar. Tryck på "Spara ändringar" för att spara din avhandling header.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com