Hur fungerar Internet Advertising Arbete?

January 16

Webmaster upphäver Utrymme för annonser

Att generera intäkter från annonser, behöver webmasters först en etablerad webbplats med en ansenlig mängd trafik. Som webbplatsen växer och trafiken börjar flyter på webbplatsen, kan webmaster utvärdera behovet av reklam och avsätta lite plats för annonser i en kortplats på sidan som är smakfullt komplement till huvudinnehållet. Så länge innehållet är fortfarande relevant och intressant, kommer användarna att fortsätta att logga in och potentiellt producera reklam intäkter.

Webmaster Använder en annons Broker

Webb-annonser är vanliga på Internet och kan ha byggts utan någon personlig kontakt mellan annonsören och webmaster. Ett antal reklam mäklare matcha annonsörer med webbmästare, som erbjuder en snabb och smärtfri registreringsprocessen och enkel integration av annonser på webbansvariga webbplats. Mäklare som Google Adsense och Kontera tillåter webmasters att placera en del av kod på sin webbplats; när sidan besöks, visar koden annonser som är relevanta för den text som visas på sidan. Koden inbäddade på webbsidan rapporterar automatiskt viktig statistik - till exempel hur många gånger annonser har visats och hur många besökare har klickat på annonserna - tillbaka till annonsen mäklare som i sin tur kompenserar webmaster för annonsen utrymme.

Webmaster söker upp "Sponsorer"

Sponsor är en annan form av webb-annonser. I ett sponsorarrangemang, söker webmaster ut andra webbplatser, i allmänhet i verksamheter som kompletterar sina egna, som erbjuder "affiliate-program." Webmaster registrerar sig för affiliate program och väljer visnings eller textannonser att koda in sin webbsida. När en besökare på webbplatsen ser eller klickar på annonsen, speciella koder i webblänken varna affiliate program till åtgärden och uppdatera webmaster konto. Webmasters kan betalas en liten avgift för varje 1000 gånger annonsen visas (kostnad per 1000, eller CPM reklam) eller kan få ett stipendium för varje gång någon klickar på annonsen (betala per klick, eller PPC reklam). Ad bärande webbplatser kan fokusera på ett oändligt antal ämnen, men webmasters bör vara försiktig för att säkerställa det valda annonsprogram fint kompletterar ämnet för hans webbplats.

Webmaster kan sälja annonser

Vissa webbansvariga föredrar en mer traditionell syn på webbförsäljning. Dessa webmasters närmar lokala företag, återförsäljare, restauranger och andra inrättningar med reklam möjligheter. Beroende på webbplatsens fokus och popularitet, kan annons Priserna varierar från $ 25 per månad till $ 99 per månad eller högre. Webmastern placerar en annons (utvecklas antingen av kunden, av webmaster eller av en professionell reklambyrå) på plats och laddar annonsören en fast avgift, oavsett hur många gånger annonsen syns eller klickas. Detta tillvägagångssätt verkar vara mest utbredd i små, samhällsorienterade hemsidor, om dessa platser också njuta av en viss inkomst från ad mäklare eller sponsorkonton.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com