En hög nivå mapp kan inte flyttas till en av dess undermappar i MS Outlook

April 6

Microsoft Outlook e-post och informationshantering program kan hantera flera e-postkonton. Varje gång du skapar en ny e-postkonto i MS Outlook, tilldelar programmet automatiskt en serie av toppnivå standardmappar till kontot. Outlook visar ett felmeddelande när en användare försöker att flytta en mapp toppnivå standard i en undermapp, eftersom programmet inte tillåter denna åtgärd.

Outlook Felmeddelanden

MS Outlook visar felmeddelanden i ett popup-fönster när programmet eller en tredje part plugin ansökan slutar fungera korrekt, eller när en användare utför en olaglig handling. "A Top-nivå mapp kan inte flyttas till en av dess undermappar" felmeddelande när du försöker utföra den förbjudna effekten av att flytta en toppnivå, förälder e-postmapp konto i en undermapp. Att ta bort meddelandet, klicka på "OK" -knappen.

Outlook toppnivåmappar

De översta nivån standardmappar för varje e-postkonto i Outlook inkludera "Inkorgen", "Utkorg" "Borttaget", "Skickat" och "Utkast" mappar. Outlook kräver dessa toppnivå mappar för att bearbeta och organisera inkommande och utgående e-postmeddelanden på rätt sätt. Eftersom Outlook kräver dessa toppnivå mappar för att fungera korrekt, inte programmet kan du flytta eller ta bort mappar. Outlook markerar toppnivåmappar med en ikon grafik för att hjälpa dig att känna igen dem.

Outlook mappar

När du har skapat ett nytt e-postkonto med standard toppnivå standardmappar, kan Outlook du skapa flera undermappar för arkivering och organisera post. Att skapa en ny undermapp, högerklicka på en av de översta nivån mappar eller e-kontonamn ovanför mappar och välj "Ny mapp" från snabbmenyn. Alternativt, klicka på "Folder" fliken i huvudmenyn band och klicka sedan på "Ny mapp" i den nya gruppen. Du kan flytta e-postmeddelanden från någon annan mapp till en undermapp genom att dra den från dess ursprungliga plats och släppa den på mappen.

Organisera Outlook-mappar

Du kan flytta en undermapp i en mapp på översta nivån eller någon annan undermapp. Dock kommer Outlook inte tillåter dig att flytta en mapp på översta nivån i en undermapp. Om du vill ändra den ordning i vilken Outlook visar dina undermappar för att göra en särskild undermapp lättare att hitta, är en väg runt problemet att ändra undermappen namn genom att högerklicka på mappen och välja alternativet "Byt namn". Outlook visar mappar i alfabetisk ordning, så välj ett namn som kommer att placera undermappen i rätt position i din mapplista; till exempel, för att få en undermapp som heter "Fakturor" till toppen av din mapplista, byta namn på det! "fakturor". Du kan inte byta namn på en mapp på översta nivån.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com